Jump to content

Problema Audio

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?:Am o problema la driverul audio(cred ca e de la driver cel putin).Aseara am dat un restart la laptop pentru ca am primit un mesaj, am dat restart la laptop si cand m-am uitat nu aveam sonor.Am cautat tutorial cum sa fac insa nu am gasit nimic bun.Am gasit cum se numeste driverul crezand ca imi trebuie vreun update insa imi apare o erroare si nu merge(ScreenShoot mai jos).

De cat timp aveti problema respectiva ?: De aseara.

Sistem de operare ?: Windows 7 Ultimate 64Bit

Screenshot/Video: 58273e70c707a.png
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am link.

Depinde ce laptop ai, încearcă si vezi modelul laptopului si chiar seria si caută drive-ul care trebuie, ori placa audio s-a stricat din cauza unui scurt circuit cand il închizi din buton si nu din "Start-shut down".

Depinde ce laptop ai, încearcă si vezi modelul laptopului si chiar seria si caută drive-ul care trebuie, ori placa audio s-a stricat din cauza unui scurt circuit cand il închizi din buton si nu din "Start-shut down".

Daca e faza aia cu scrut circuitul ce ii pot face ?

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa schimbi placa audio daca e dedicată daca nu, nu știu ce ar trebui sa faci. Dar cel probabil creed ca ai o problema cu windowsul daca nu e asta schimba placa audio.

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa schimbi placa audio daca e dedicată daca nu, nu știu ce ar trebui sa faci. Dar cel probabil creed ca ai o problema cu windowsul daca nu e asta schimba placa audio.

O sa vad, o sa ma duc in service cu el sa vad ce are pana la urma. Mersi de ajutor ai +1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.