Jump to content

Windows 7 - Problema slow right click

Werner
 Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: De la un timp, cand incerc sa dau clikc dreapta pe un folder/fisier de pe desktop, imi apare acel cerculet de loading si nu se intampla nimic. Daca incerc sa fac altceva imi spune ca Windows Explorer nu raspunde si trebuie sa aleg optiunea "oprire fortata"/

De cat timp aveti problema respectiva ?: Nu stiu sigur, cam de 2-3 saptamani sa zic asa.

Sistem de operare ?: Windows 7

Screenshot/Video: Nu este nevoie, am explicat detaliat in cele de mai sus.
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat sa citesc aici, dar nu prea am reusit sa inteleg deoarece nu le am asa de bine cu calculatoarele cand vine vorba de astfel de probleme. Tocmai de aceea am decis sa cer ajutorul dvs aici. As aprecia daca mi-ati explica pe intelesul meu si sa-mi spuneti pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a scapa de aceasta problema. Multumesc aniticpat!

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat sa citesc aici, dar nu prea am reusit sa inteleg deoarece nu le am asa de bine cu calculatoarele cand vine vorba de astfel de probleme. Tocmai de aceea am decis sa cer ajutorul dvs aici. As aprecia daca mi-ati explica pe intelesul meu si sa-mi spuneti pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a scapa de aceasta problema. Multumesc aniticpat!

Nu inventam apa calda. Eu nu am avut niciodata problema asta, deci n-am rezolvat-o vreodata incat sa-i stiu solutia, deci n-as putea face altceva decat sa caut pt tine pe google si sa-ti zic defapt ce zice si articolul ala. Daca nu ai putut urma instructiunile din acel articol, n-ai putea urma nici instructiunile pe care ti le-as da eu, pt ca ar fi aceleasi. Prin urmare, cheama un prieten care stie engleza sau nu e complet atehnic in ale pc-urilor si gata. Alta rezolvare nu ai, cat timp tu zici ca esti complet atehnic si nu poti respecta niste instructiuni clare, cu imagini.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.