Jump to content

Merita Lenovo X1 Carbon folosit 3 ani 400€ ?

Recommended Posts

Sunt interesat să cumpăr Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook.

Am găsit o ofertă, este folosit 3 ani și costă 400€.

Specificatii:

CPU - Intel Core i7 3667U (2.00GHz)
Memorie - 8GB RAM
Stocare - 250GB SSD
Placa Grafică - Intel HD Graphics 4000
Ecran - 14" ; 1600 x 900 rezoluție
Sistem de operare - Windows 7 Professional
Baterie - ține doar 2-3 ore

Merita Lenovo X1 Carbon folosit 3 ani 400€ ?

@,E scump pt ce ofera acum, rezolutia mica...Iar bateria aia sigur nu tine doar 2-3 ore dupa 3-4 ani de utilizare. O baterie nou-nouta tina cam 2-3 ore de utlizare la un laptop high-end din era noastra.

Bateriile la Lenovo sunt foarte bune, eu am un y50-70 din 2014 si in power saving mode ma tine cam 2 ore si 30 minute, dar desigur, per total ai dreptate, nu se merita 400e avand in vedere optiunile de pe piata.

Bateriile la Lenovo sunt foarte bune, eu am un y50-70 din 2014 si in power saving mode ma tine cam 2 ore si 30 minute, dar desigur, per total ai dreptate, nu se merita 400e avand in vedere optiunile de pe piata.

In power-saving mode il transformi in leguma, nu mai are putere de procesare. Iti foloseste doar gpu integrat iar frecventa procesorului scade foarte mult. Eu vorbesc de o utilizare normala.

In power-saving mode il transformi in leguma, nu mai are putere de procesare. Iti foloseste doar gpu integrat iar frecventa procesorului scade foarte mult. Eu vorbesc de o utilizare normala.

Daca-i deconectezi sursa de energie, foloseste gpu integrat chiar daca nu e pe power saving mode.

Ori ai niste setari in bios pt treaba asta, ori trebuie sa umbli in control panel=>power options=>advanced power options.

Nu exista asa ceva. Bateria are o capacitate de 54wh, gpu singur are nevoie de 60watt sa ruleze. Daca faci calculul...si aici am incheiat acest "debate". Plictisim creatorul topicukui ?.

Nu poti sa-l folosesti pentru samp avand in vedere ca are chipset, in rest, word, powerpoint si web browsing nu reprezinta o problema pentru acest laptop, insa asta poti face si cu un netbook de 99. Deci, cu 400 iti poti lua altceva care sa-si merite banii.

Nu exista asa ceva. Bateria are o capacitate de 54wh, gpu singur are nevoie de 60watt sa ruleze. Daca faci calculul...si aici am incheiat acest "debate". Plictisim creatorul topicukui ?.

Nu poti sa-l folosesti pentru samp avand in vedere ca are chipset, in rest, word, powerpoint si web browsing nu reprezinta o problema pentru acest laptop, insa asta poti face si cu un netbook de 99. Deci, cu 400 iti poti lua altceva care sa-si merite banii.

Ti-as putea arata link-uri pe internet cum ca se poate, insa n-as rezolva nimic. Asa ca mi-am luat laptop-ul si am filmat ca se poate. Nu e vorba de un laptop stralucit dpdv al bateriei, e un Asus ROG GL752VW cu o baterie care are 4 celule, 3200 mAh 48 Watt/oră. Am facut un test de stres pt GPU cu el deconectat, mergand pe baterie. Se observa in clip cum foloseste placa video dedicata, adica gtx 960m.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.