LEWA Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ce problema ai?: Problemă cu un mouse de la uRage. O scurta descriere a situatiei: Dragilor, este cam așa. Mama mi-a cumpărat un set de gaming acum câteva luni bune. Conține tastatură, pad și mouse. Tastatura merge perfect, nu am ce reproșa. Pad-ul, excelentă suprafața, nicio problemă. Însă acest Mouse uRage Gaming Hama " 00113734 " nu funcționează tocmai bine. De multe ori se blochează. Îl bag în port-ul USB de la laptop și se blochează. Luminează, ciudat nu? Dar cursorul nu mai mișcă. Trebuie să-l scot și să-l bag iară ca să meargă. Îmi face asta cam la.. 20 de minute. Am verificat pe net să văd dacă există vreun driver. M-am uitat pe hama.ro sau cum le spune lor. Degeaba. Singurul mouse care nu are driver-ul acolo este mouse-ul care-l am eu. Am fost și la garanție și lor acolo le-a mers, nu s-a întrerupt, nu nimic. Windows-ul l-am schimbat și eu de curând.Sistem de operare: Windows 10 Enterprise. Screenshot: Păi.. nu cred că are niciun rost aici screenshot-ul. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ati incercat pe Google si nu au mers: https://ro.hama.com/service/download/drivers/mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Incearca si pe pc-ul unui prieten. De multe ori cei de la garantii spun ca testeaza si le merge, dar defapt ei testeaza un penis. Eu cu o placa video a trebuit sa merg la ei sa le arat clar cum se manifesta problema ca sa mi-o schimbe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted December 4, 2016 Author Share Posted December 4, 2016 @, okay. Mersi frumos. Poți să închizi topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts