Jump to content

Problemă - mouse


LEWA
 Share

Recommended Posts

Ce problema ai?: Problemă cu un mouse de la uRage.

O scurta descriere a situatiei:

  • Dragilor, este cam așa. Mama mi-a cumpărat un set de gaming acum câteva luni bune. Conține tastatură, pad și mouse. Tastatura merge perfect, nu am ce reproșa. Pad-ul, excelentă suprafața, nicio problemă. Însă acest Mouse uRage Gaming Hama " 00113734 " nu funcționează tocmai bine. De multe ori se blochează. Îl bag în port-ul USB de la laptop și se blochează. Luminează, ciudat nu? Dar cursorul nu mai mișcă. Trebuie să-l scot și să-l bag iară ca să meargă. Îmi face asta cam la.. 20 de minute. Am verificat pe net să văd dacă există vreun driver. M-am uitat pe hama.ro sau cum le spune lor. Degeaba. Singurul mouse care nu are driver-ul acolo este mouse-ul care-l am eu. Am fost și la garanție și lor acolo le-a mers, nu s-a întrerupt, nu nimic. Windows-ul l-am schimbat și eu de curând.
Sistem de operare: Windows 10 Enterprise.

Screenshot: Păi.. nu cred că are niciun rost aici screenshot-ul.

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ati incercat pe Google si nu au mers: https://ro.hama.com/service/download/drivers/mice

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.