DMN Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Dativa cu parerea nu prea am vazut asa ceva pe'aici asa ca ma simt cam ciudat va anunt ca sunt incepator.Revin si maine cu o alfa romeo...trebuie sa o termin datimi un sfat cum sa colorez gen un spoilar alb sal fac la culoare cu masina ? ca nu'mi iese (( Edited August 11, 2010 by DMN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Atentie la masina , nu ai "decupat-o" prea bine Cat despre spoiler , incearca cu Clipping mask .. Alta idee mai buna nu am acum Dupa ce ai asezat spoilerul unde trebuie , apesi CTRL+ALT+SHIFT+E , si vei avea un layer nou cu tot ce ai facut pana atunci. Acum te duci in meniu Layer>Create clipping mask *(Ceva de genul)* . Acum pe imagine misti ultimul layer dupa bunul plac si vei vedea ca spoilerul va fi ca masina la culoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Atentie la masina , nu ai "decupat-o" prea bine Cat despre spoiler , incearca cu Clipping mask .. Alta idee mai buna nu am acum Dupa ce ai asezat spoilerul unde trebuie , apesi CTRL+ALT+SHIFT+E , si vei avea un layer nou cu tot ce ai facut pana atunci. Acum te duci in meniu Layer>Create clipping mask *(Ceva de genul)* . Acum pe imagine misti ultimul layer dupa bunul plac si vei vedea ca spoilerul va fi ca masina la culoare mda pare fake masina dami un pm sau ia id`u meu de la profil sa iti dau un site cu ceva ce se ocupa cu asa cv ca sa inveti ca au tutoriale video + explicate bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 nu stiu ce sa zic nu sa mai postat asa ceva aici,chiar nu stiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMN Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Uitati aici si Alfa de care vorbeam...Cloud vezi ca ti'am dat un pm cu id meu....dami tu add dar specifica cine esti http://fisierulmeu.ro/49HFY14D4UYT/Alfra-r...tuning-jpg.html datii download ca ii prea mare ca sa ii fac upload direct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Nu inteleg ce vrea sa fie (prima imagine) este o masina decupata si pusa pe un fundal gri? Ciudat Iar a doua..lafel. O masina pusa pe un stock. Decupata cam slabut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Trebuie muulta atentie la VT. Eu m-am ocupat putin de latura asta a ps-ului si m-am lasat imediat. Daca vrei sa te apuci serios de VT, pune mana pe niste tutoriale, si lucreaza pe stock-uri HQ. De asemenea nu mai decupa masina, n-are rost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMN Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 ok baieti mersi de sfaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts