Jump to content

Doreti sa se bage si motociclete personale ?

Gogaieee

Doriti sa se bage si motociclete personale  

41 members have voted

1. 1. Doriti sa se bage si motociclete personale ?

• Da , desigur
      30
    • Nu , in nici un caz
      3
    • Nu stiu
      0
    • Depinde , daca vor adminii/ownerul/razr
      8

Recommended Posts

Numbarul de player pe b-zone creste din ce in ce mai mult , stiu ca sunt deja 156 de masini , dar numbarul playerilor e mai mult decat dublu ...10 sau 12 motociclete pers nu ar strica , si da stiu ca sunt cele 5 de la rent lv... dar cum sunt si masini nepers si /pers asa ar trebuii sa fie si cu moto

Eu propun sa se bage 4 nrguri / 4 freeway / 4 FCR 900 ... Acestea sa se puna la licitatie pe forum sau chiar in jok. Acum depinde cum doriti si voi playerii si desigur adminii/stafful

Da si cred ca asta ar fi solutia pentru playeri foarte saraci.

In realitate motocicletele sunt mult mai ieftine decat o masina,muuult mai ieftine.Asa am mai echilibra economia,unii n-au nimic si altii au casa+masina+300m in banca.

Daca un nrg ar fi vreo 10mil ar fi foarte bine.

Cine esti tu sa decizi asta ?!

Si daca s-ar baga NRG sa fie minim 30M , ca e motor.

ON: Desigur.

eu nu decid nik lol , e doar o intrebare/propunere ca sa se vada opiniile playerilor...daia asta se numeste forum

Da, ar merge sa se bage DOAR o serie de motoare ... pt. a mai scoate bani si a mai fixa economia ... nrg sa fie 50.000.000$ (e cea mai rapida) si sa fie doar 3 modele ... asta inseamna -150.000.000$ pe server ... apoi sa se mai puna FCR tot 3 ... 35.000.000 sa se bage si 3 pcj si gata :) uite asa mai dispar 4-500 mil. de pe server.

Da, ar merge sa se bage DOAR o serie de motoare ... pt. a mai scoate bani si a mai fixa economia ... nrg sa fie 50.000.000$ (e cea mai rapida) si sa fie doar 3 modele ... asta inseamna -150.000.000$ pe server ... apoi sa se mai puna FCR tot 3 ... 35.000.000 sa se bage si 3 pcj si gata :) uite asa mai dispar 4-500 mil. de pe server.

sunt multi playeri cu peste 200 mil ... peste 30 cred , daca ar fii sa bage motoare , sa fie preturile de 2x - 3x cat ai spus tu , chiar daca e motor ....

Nea... Avem destule masini, ce ne mai trebuiesc si motoare personale ??

Ai NRG la car rent LV pentru toata lumea (sunt vreo 5 parca !?)

Iar FCR-uri ai la mafii.

Ce rost ar avea motoarele personale ? Iar am strica economia fiindca NRG-urile ar fi cele mai cautate :-J Si asa e praf economia mai bine o lasam asa...

e super ideea,de acord..

dar moto sa fie undeva la 40-50m .. stiu ca in real sunt moto mult mai ieftine ca masinile..dar nu cred ca in real iti cumperi moto gen nrg cu mai putin decat ai dat pe o masina..

un scuter il cumperi mai ieftin decat o masina..dar un motor nu..

Ar fi frumos sa se bage NRG-uri,FCR-uri,Freeway,chiar si Sanchez!S-ar echilibra economia...asa cum a spus si Lexutzu,iar apoi,cui nu i-ar place o motocicleta personala?Mie mi-ar place.

Ar fi frumos sa se bage NRG-uri,FCR-uri,Freeway,chiar si Sanchez!S-ar echilibra economia...asa cum a spus si Lexutzu,iar apoi,cui nu i-ar place o motocicleta personala?Mie mi-ar place.

Daca nu ma insel nu ai voie cu sanchez pe sosea (in viata reala) ...parca asa stiam eu. :-?

Da,Desigur ,ar fi o idee foarte buna sa fie si NRG'uri personale ,ar avea mai multa lume Vehicule personale desi daca ar fi bagate sa fie doar cate 1 sau 2 din fiecare model pt ca asa ar avea cam toata lumea cu bani cat de cat vehicul personal si nu s'ar mai face afaceri,nimic,decat schimburi eventual!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.