Jump to content

Vreti o economie mai buna?

Sylvynho

Recommended Posts

Simplu am vazut k unii deja au sute de milioane... Si in Real Life exista acesti "magnati" , dar ei detin Iahturi,Avioane,Elicoptere,etc

Ar trb sa se bage Iahturi, barci.Avioane, Elicoptere personale, dar pretul lor sa fie unul exorbitant:

*Maverick : 200 mil (sau kt decidezi voi/ ar fi bn si mai scump)

*Raindance : 350 mil

*Launch : 300 mil (iaht)

*Squallo : 175 mil

*Speeder : 250 mil

*Reefer : 400 mil (iaht)

*Tropic : 450 mil (iaht)

*Coastguard : 250 mil

*Dinghy : 175 mil

*Marquis : 400 mil (iaht)

*Jetmax : 350 mil

*Shamal : 1 miliard (avion de lux/ cred k ar merita bani astia)

Am vazut topicul cu moto, dar nu cred k ele vor restabili economia srv.

Cine nu siar dori asa ceva , dar nu cred ca o sa se bage...

ar fi nevoie , nu neaparat toate sa se bage, dar unele ar fi bune gen maverick, sau un iaht sa mai scapam de bani de pe srv

Ideea e foarte buna poate preturile trebuie miscorate putin dar nu cred ca s-ar baga... eu zic un PRO vedem ce zice razr

pai si ce rost mai are? dak micsoram preturile eu zic sa le marim/ si sa se faca pe comanda de pe forum k sa nu fiu pe srv fara propietar

Este extraordinara ideea , sunt PRO din toate punctele de vedere ... Deja iar s-au ajuns la sume imense de bani ... si o masina nu costa mai mult de 500.000.000 mil ... si tot le raman bani o gramada ... ar trebui pusa in aplicare aceasta "propunere" , cu preturi chiar mai mari decat cele propuse de tine ... :)

PRO :)

PRO , ideea este buna insa , daca este aplica ar trebui sa poti sa detii mai multe chestii personale , spre exemplu : 1 masina , 1 avion , 1 barca s.a.m.d.

da normal adik dak omul are banii sa cumpere : casa, masina,barca/iaht,avion

Simplu am vazut k unii deja au sute de milioane... Si in Real Life exista acesti "magnati" , dar ei detin Iahturi,Avioane,Elicoptere,etc

Ar trb sa se bage Iahturi, barci.Avioane, Elicoptere personale, dar pretul lor sa fie unul exorbitant:

*Maverick : 200 mil (sau kt decidezi voi/ ar fi bn si mai scump)

*Raindance : 350 mil

*Launch : 300 mil (iaht)

*Squallo : 175 mil

*Speeder : 250 mil

*Reefer : 400 mil (iaht)

*Tropic : 450 mil (iaht)

*Coastguard : 250 mil

*Dinghy : 175 mil

*Marquis : 400 mil (iaht)

*Jetmax : 350 mil

Am vazut topicul cu moto, dar nu cred k ele vor restabili economia srv.

PRO, dar cred ca preturile sunt cam mici...sunt o multime de playeri cu multi bani care nu au ce cumpara si iti tin pt dobanda(ex eu am 1 miliard si nu vinde nimic...ma refer la masini mai scumpe de 300 mil)

Este extraordinara ideea , sunt PRO din toate punctele de vedere ... Deja iar s-au ajuns la sume imense de bani ... si o masina nu costa mai mult de 500.000.000 mil ... si tot le raman bani o gramada ... ar trebui pusa in aplicare aceasta "propunere" , cu preturi chiar mai mari decat cele propuse de tine ... :)

PRO :)

Fals, [fnk]kenv cere 850 mil pe infernusul lui....

Ideea este buna, un PRO si de la mine. Ar fi super marfa pe langa masina / casa & biz (care este cel mai cautat) sa putem da banii / investi in alte chestii mai marfa :D

Ar fi foarte interesanta ideea . Sunt PRO

Dar totusi

1 miliard ii faci intr'o viata :| mi se pare cam mult..

Ai un PROde la mine,e o idee super dar preturile nu sunt puse foarte bine,mia ales la acel avion s-au ce ai zis tu 1miliard,nimeni nu are acesti bani!

pai si asta e idee eu cred k avionul merita, sa fim seriosi nu toti au avion de lux personal cred k 1 miliard e bn pus/ plus k ar fii unicat singural avion personal/ so merita bani :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.