Jump to content

The Warriors !

F4L dookie
 Share

Recommended Posts

The Warriors !

Acest event se v-a tine cu toate factiunile , inclusiv civili ! Voi alege eu 10 civili care sa reprezinte Civili la war si celelalte factiuni v-a trebui sa isi aleaga 10 membri ca sa participe la event !

Premiile sunt :

Locul 1 : 2.2m

Locul 2 : 700k

Locul 3 : 300k

Unde se v-a tine eventul?

Aici (LV)

Mai exact pe harta aici ! este in LV !

Eventul se v-a tine pe 14 august (sambata) la ora 21:00 ! Prima etapa !

A doua etapa se v-a tine pe 15 august (duminica) la ora 20:00 !

Semifinala se v-a tine pe 16 august (luni) la ora 21:00!

Finala cea mare v-a fi pe 17 august (marti) la ora 22:00 !!!

Taxa este de 10k de jucator !

Model inscriere factiune

Sunt liderul/subliderul factiunii :

Membri mei , inclusiv eu suntem deacord cu taxa :

Ne vom prezenta cu totii la toate etapele concursului :

Membrii :

Exemplu : Sunt liderul/subliderul factiunii : news reporter

Membri mei , inclusiv eu suntem deacord cu taxa : da

Ne vom prezenta cu totii la toate etapele concursului : da

Membri : Razr , alin.maest , gabb , moartea , xtype , kaiac , liquid , kip , rizi , spawn.

Nu este nici un model de sponsorizare ! Cine vrea sa sponsorizeze sa scrie aici in topic.

Am uitat sa precizez : Eventul este unul de tip "war" intre factiuni ! Cea mai puternica factiune v-a castiga eventul ! Echipele ce vor participa v-or intra pe un irc ales de mine si va voi da 30 secunde sa va ocupati pozitiile ! Cand zic START o sa va omorati intre voi ca la War pana cand nu mai este nici un membru din echipa adversa.

Aveti voie cu droguri , arme ! Chiar si cu masini sa va ascundeti dupa ele ! Masini doar de la hq !

Am facut deja schema concursului ! Va voi zice etapa 1 :

Hitman vs taxi - (liber) winner

NR vs Tataglia - (liber) winner

Corleone vs NG - (liber) winner

Tcc vs Barzini - (liber) winner

Cuneo vs Paterno - (liber) winner

FBI vs Civili - (liber) winner

PD vs SI - (liber) winner

F/P vs Stracci - (liber) winner

Daca nu sunt toate factiunile inscrise nu voi mai tine eventul !

Edited by dddoookkkiiieeeeee

Sunt civil si as vrea sa particip insa nu sunt de acord cu faza FBI vs Civili.Adica de ex noi civilii de la war omoram FBI ne alegem cu wanted.Si oricum FBI dispun de 1 arsenal de arme, iar noi nu.Mai bine puneai Barzini cu FBI si TCC cu civili...

Acelea au fost alese aleatorii !! nu V-am pus eu de capul meu ! V-am scris frumos pe toti pe niste hartiute , si am amestecat si asta a iesit , ce vreti sa fac?:|

Ce coincidenta cuneo vs paterno :)) parca e un semn de la dumnezeu :)))

devil trick esti in echipa civililor

Exemplu :Sunt lider Paterno.

Membri mei , inclusiv eu suntem deacord cu taxa : da

Ne vom prezenta cu totii la toate etapele concursului : da

Membri :Revin cu edit.

O singura problema prima etapa nu poti sa o muti la o ora mai tarzie sau pe la 14:00 ?

Sunt liderul/subliderul factiunii : Cuneo

Membri mei , inclusiv eu suntem deacord cu taxa : Da

Ne vom prezenta cu totii la toate etapele concursului : Da

Membrii : Revin cu edit.

Mai tarziu as prefera si eu gen : 20:00-21:00 pe cand ma intorc de la pescuit

Vad ca nu se inscrie nimeni ! O sa fac alt event , again , sorry de topic aiurea X(X((X, le-am trimis pm la lideri si sublideri si nu vor. In fine voi face un event.

Crezi ca un lider poate gasi 10 persoane disponibile pentru acest eveniment imediat ?

Daca aveai rabdare intram mai multi in joc, inclusiv Hitman Agency.

In primul rand, ideea e interesanta. Un event care sa implice fiecare factiune in parte nu am mai vazut de la olimpiada B-Zone. Dar, facand asta de unul singur, fara ajutorul unei "figuri cunoscute" (si aici ma refer la un admin) intre organizatori, nu vei avea acelasi succes. PD/FBI/NG au interzis prin regulament la eventurile organizate de orice player care nu beneficiaza de calitatea de admin. Asadar, 3 factiuni importante ar fi implicate daca ai aduce un admin. Apoi, mai multa publicitate eventului prind /ad-uri, nu doar pe forum. Si, in opinia mea, cei neinscrisi nu au facut-o pentru ca au ceva cu eventul in sine ci pentru ca nu cred in el.

Pai voi in factiunile voastre , aveti un admin (unii dintre voi) , il puteti chema sa fie ordine daca vreti. Eu eventul l-am facut doar pentru distractie intre voi , nu numai munca , afaceri , munca , antrenamente , jail , munca . Eu va recomand sa va inscrieti cu totii , nu conteaza cine castiga , este 4 fun si 4 money.

Sunt liderul/subliderul factiunii : Corleone

Membri mei , inclusiv eu suntem deacord cu taxa : sigur.

Ne vom prezenta cu totii la toate etapele concursului : probabil

Membrii : nu stiu inca,revin cu edit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.