Jump to content

Bug - Pierdere date cont

Helsinng

Recommended Posts

Nick-ul tau: [OWNER]VanHelsing
Server: RPG3
Descrierea bugului: S-au pierdut datele contului meu dintr-o data apoi au reaparut... mai exact, m-am logat si mi-a aparut sa imi fac cont din nou, mi-am facut contul din nou cu email si parola am crezut ca probabil e o resetare de la server, update ceva, apoi imi aparea ca am level 1 si am dat /q si am intrat pe website sa vad daca nu cumva s-a dat wipe sau ceva, apoi dau sa mai intru o data si totul a revenit la normal..... tin sa precizez ca stiu ca fac parte dintr-un clan si cand pica serverul si stai in joc sa intre iar se poate loga cu tot cu tag-ul clanului, dar la mine numele si tag-ul fiind ambele prea lungi nu permite auto-logarea din nou si tre sa dau /q si sa intru iar + ca am avut laptop-ul inchis si doar ce l-am aprins si am deschis samp-ul, nu era deja in bara sau ceva...asta ca sa fe excluse aceste chestii, sa nu credeti ca nu stiam de ele sau ceva.
Screenshot(s): Nu am, numai ce m-am trezit si nu mi-a dat prin gand, m-am panicat putin de situatie.....

@, nu e bug. Tu ai tag-ul tău personal dar faci parte și dintr-un clan. Chestia asta se întâmplă când pică serverul și apoi când vrei să te conectezi dacă tu faci parte dintr-un clan serverul nu îți va recunoaște contul și vei fi pus să faci unul de nivel 1 cu acel tag.

Rezolvarea acestei probleme este simplă: Folosești [/q] după ce se dă restart la server și-ți apare acea chestie. Totul revine la normal după reconectare, nu se întâmplă absolut nimic cu contul tău.

@, nu e bug. Tu ai tag-ul tău personal dar faci parte și dintr-un clan. Chestia asta se întâmplă când pică serverul și apoi când vrei să te conectezi dacă tu faci parte dintr-un clan serverul nu îți va recunoaște contul și vei fi pus să faci unul de nivel 1 cu acel tag.

Rezolvarea acestei probleme este simplă: Folosești [/q] după ce se dă restart la server și-ți apare acea chestie. Totul revine la normal după reconectare, nu se întâmplă absolut nimic cu contul tău.

Ai citit ce am scris pana la final macar?.....

@@Edge, Tu am observat ca oferi prea multe raspunsuri ireale, te rog sa lasi sectiunea in pace.

@@Botys Ghytza, Si tu, daca nu stiti sigur mai bine taceti, oricum in final ii vom oferi noi un raspuns, +1 se face si in alta parte.

@, Valabil si pentru tine.

@, Se mai intampla daca te conectezi la server cand baza de date este foarte solicitata, nu iti afecteaza contul oricum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.