Jump to content

Un nou scandal pentru Samsung? Galaxy S7 investigat pentru spargerea din senin a lentilei camerei foto

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Dacă Note7 avea o problemă cu acumulatorul care putea exploda în anumite condiţii, se pare că nici Galaxy S7 nu a fost testat suficient înainte de lansare, un posibil viciu de fabricaţie apărând tot mai des printre problemele descrise de utilizatori.

samsung-s7-edge-shattered.jpg?width=640&

Rapoartele venite de la un „număr semnificativ” de utilizatori Galaxy S7 par să anunţe un început de an nu tocmai liniştit pentru Samsung, într-un moment când oficialii companiei ar fi dorit să direcţioneze atenţia publicului către succesorul Galaxy S8, pregătit pentru lansare în această primăvară. Potrivit acestora, lentila camerei foto se sparge uneori din senin, fără ca telefonul mobil să fi fost lovit sau trântit.

În timp ce ultimele incidente de acest tip sunt datate din 28 decembrie, se pare că problemele cu lentila camerei foto sunt cunoscute încă din luna martie. Samsung a pus însă totul în vina utilizatorilor, explicaţia oficială insistând asupra ideii că lentila din sticlă aplicată camerei foto de pe spatele telefonului nu se poate sparge decât în urma unui impact puternic.

Printre posibilele cauze luate în considerare avem folosirea unor carcase de protecţie necorespunzătoare, sau expunerea dispozitivului la diferenţe mari de temperatură.

Răspunzând numărului tot mai mare de cazuri raportate, problema este acum investigată de experţi la solicitarea unei case de avocatură din oraşul american Seattle. Printre modelele Samsung investigate se numără Galaxy S7, Galaxy S7 edge şi Galaxy S7 Active.

Toti criticati Samsung,dar cand a iesit s7 edge v-au curs balele dupa el. Ati luat in calcul procesor octa core vs quad core? 4gb ram vs 3gb ram? baterie de 3600 vs 2900? Ma faceti sa rad =)))

De ce samsung produce display-urile pentru Apple? Ei de ce nu sunt in stare sa le faca singuri? =))

Mai scump si mai prost dupa parerea mea.

e plin de apple fanboys aici. la iphone platesti firma, experienta de unboxing, reclama. de ce credeti ca sunt atat de scumpe niste parjoale de telefoane? nu vedeti ca telefoanele astea apar destul de des in videoclipurile artistilor pe youtube? reclama asta pe care o fac ei reprezinta o investitie imensa. ei isi recupereaza banii cu oamenii prosti care platesc un pret prea mare de-a-n pulea :D word.

de exemplu, compara un iphone SE de 20 de milioane, cu un s6 edge care e putin peste 20 mil.

DarkLord, jignesti lumea doar pentru ca ei au un strop de gandire fata de tine :))

e plin de apple fanboys aici. la iphone platesti firma, experienta de unboxing, reclama. de ce credeti ca sunt atat de scumpe niste parjoale de telefoane? nu vedeti ca telefoanele astea apar destul de des in videoclipurile artistilor pe youtube? reclama asta pe care o fac ei reprezinta o investitie imensa. ei isi recupereaza banii cu oamenii prosti care platesc un pret prea mare de-a-n pulea :D word.

de exemplu, compara un iphone SE de 20 de milioane, cu un s6 edge care e putin peste 20 mil.

DarkLord, jignesti lumea doar pentru ca ei au un strop de gandire fata de tine :))

Ai avut vreodata iPhone 6S? Ii stii performantele? Samsung e laggy pe langa iPhone care merge perfect! Chiar cu 2 zile in urma era sa fie omorat un copil de 6 luni din cauza unui samsung care a explodat langa el.

eu nu-mi cumpar iphone-uri. n-am avut niciodata iphone. si nici n-o sa am. dar am in familie persoane care detin cacaturi d'astea.

sormea are 6s, cumparat nou din magazin si pana acum s-a blocat de 2 ori.

eu am un galaxy alpha si nu l-as da pe un 6s.

samsung-urile au un raport pret/calitate mult mai bun.

eu nu-mi cumpar iphone-uri. n-am avut niciodata iphone. si nici n-o sa am. dar am in familie persoane care detin cacaturi d'astea.

sormea are 6s, cumparat nou din magazin si pana acum s-a blocat de 2 ori.

eu am un galaxy alpha si nu l-as da pe un 6s.

samsung-urile au un raport pret/calitate mult mai bun.

Prerea ta. Ti-a bagat cineva in cap ideea asta si gata, iPhone-urile sunt naspa si nush ce...

Apple - the best or nothing.

Apple - the best or nothing.

Imi place ca ai argumente bune, prin "the best" se justifica total lipsa sloturilor de card, lipsa dual sim, mai nou au scazut si costul la productie de la 35 de dolari la 34.5 dolari prin eliminarea jackului audio.

@, Samsung (sau telefoanele cu android in general) sunt mai bune pe hartie, in realitate iPhone cam il cam pune la respect. (Nu-s fanboy, doar o opinie).

@, Singurul telefon cu android care m-a lasat cu gura cascata, dar din pacate n-ai de unde sa-l cumperi. :(

Off: Samsung face telefoane frumoase si performante, Apple la fel, e alegerea fiecaruia ce alege.

On: Mi se pare cam prea trasa de par stirea asta, maica-mea foloseste s7 de prin Aprilie si n-are nici o problema cu el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.