cristina89 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 buna am si eu o propunere am fost de vreo 5 ori bus driver si e nasol ca nu faci bani trebuie sa te rogi de player sa sa urce in autobuz.Eu as zice sa se faca ceva de genu: nu ai masina personala si vrei sa te duci la lucru mergi cu autobuzu. Sa se faca niste stati de care stiu toti playeri si soferu sa-i duca la lucru peste totca in real life. Ca asa am stopa disperarea dupa masini de pe server si ar atrage lumea spre acest job care momentan e cel mai jalnik daca nu faci ceva excursi care trebuie sa fie cu event(daca nu faci cu event nu vine nimeni) nu ai nici o sansa sa duci pe cineva. A o simpla comanda sar mai putea pune /service bus si playeru cand foloseste comanda sa ii apara pe harta statile si sa merga acolo sa astepte sa vina autobuzu sal duca la lucru. Sper sa luat iti considerare aceasta propunere. Daca vreti sa faceti niste imbunatatiri la parerea mea sunteti bineveniti. scz de topic celalat e inchis. NU POSTATI AIUREA SA AVETI +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oantzah Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Gramatica ta este la pamant dar am reusit sa inteleg ce vrei sa zici ! Ai o idee buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr vLad0ne Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Sa schimbe statiile ar fi bine, dar sa bage i-ar /service bus pentru ce? tu in RL (ca zici ca vrei sa te apropii de RL) chemi autobuzu si vine la tine acasa? pentru asta e /service taxi daca vrei sa te ia de acasa Mai bine ar fi sa se bage niste statii noi, gen: vineewood/lspd/spital/gara/banca de ce nu si hq`urile, si poate si putin prin LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 1. Invata sa scrii corect, la scoala cu scrisul asta nu te trece la romana..... 2. Ideea este foarte buna. 3. In LV unde are Taxi HQ pe undeva pe acolo ar putea adauga cateva autobuze pt cei din LV. Statii in LV sunt : hq taxi / aeroport / four dragons / lvpd / gs / banca / primarie / hq factiunii ( daca vrea ) / magazinele de langa pay'n'spray. 4. Undertaker citeste bine, cand da /service bus ii arata statiile pe harta ca sa mearga la una dintre ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Cel mai bine ar fi sa scoata job-ul si sa puna NPC-uri sau boti na. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Jobul este total INUTIL nimeni nu foloseste busul...civlii in loc sa fie rp sa ia taxiu...busu ei incep sa fuga dupa masini sa le fure sa traga in tine sa te omoare sa faca orice sa iti ia masina in loc ..sa foloseasca un mod frumos de a lua un mijloc de transport ....jale mare pe server anu trecut pe vremea asta cand ne bucuram de 100 si ceva de playeri ....era altceva mai ales ca acei playeri erau normali cap ..aia stiau samp...stiau cum sa se comporte ...cu civlii astia care sunt acum cand te duci la gara ls fara un Minigun nu supravietuiesti e jale , jale va zic..o sa ajungem de tot rahatu din cauza acestor imbecili de civili Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 lexutzu daca baga npc poate sa faca lag regenis are dreptate, trebuiesc luate masuri. cand eram in Taxi greco-romane erau la gara imi mai trebuia pop-corn si stateam si ma uitam la filme deactiune cu lupte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Gramatica ta este la pamant dar am reusit sa inteleg ce vrei sa zici ! Ai o idee buna ! 1. Invata sa scrii corect, la scoala cu scrisul asta nu te trece la romana..... 2. Ideea este foarte buna. 3. In LV unde are Taxi HQ pe undeva pe acolo ar putea adauga cateva autobuze pt cei din LV. Statii in LV sunt : hq taxi / aeroport / four dragons / lvpd / gs / banca / primarie / hq factiunii ( daca vrea ) / magazinele de langa pay'n'spray. 4. Undertaker citeste bine, cand da /service bus ii arata statiile pe harta ca sa mearga la una dintre ele. Unde stateau aristocratii de pe B-zone,momentan topicul ,,Propuneri pentru server'' este inchis deoarece momentan nu se mai accepta propuneri,cand acel topic va fi deschis inseamna ca propunerile se vor lua sau nu in calcul,vor fi citite,pana atunci nici o propunere nu este citita,nu mai acceptam propuneri deocamdata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Cine a zis ca nu se castiga bani? treci prin fiecare statie si primesti o suma de bani chiar daca nu urca nimeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.