Jump to content

[B-ZONE BATTLE] - Jorddy vs Cristina

Sir Dave
 Share

Recommended Posts

Vreau şi eu stock-ul, nu-l găsesc în acest topic. Ambele variante au fost bine redimensionate şi doar prima variantă a fost poziţionată cum trebuie. Acest stock se potriveşte mai bine pe 150x250 şi nu ştiu ce aveţi cu 150x300. Nu văd nimic frumos la această dimensiune. Prima variantă are un border decent şi acceptabil, iar a doua are unul transparent sau ceva de genul (un lucru vizibil și greșit după părerea mea). Îmi place claritatea din a doua variantă şi era potrivită pentru prima variantă. Nu a fost să fie. Pentru prima variantă şi autorul ei, trebuia pui în evidenţă acea mână şi acel acoperiş sau ce este. Votez prima variantă (V1). Succes!

Nu prea pot sa diferentiez lucrarile, adica prima are un border care mie nu-mi place deloc, iar a 2a este putin over-sharpen (fie vorba intre noi, puteai sa scazi mai mult din opacitatea layerului). Prin urmare votez lucrarea a 2a, as fi votat prima lucrare, dar nu ma prea incanta acel border.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.