Jump to content

Bug Police Departament

Daniel Stoica

Recommended Posts

@@Drav3n, stiam ca in astfel de cazuri, daca tu afirmi ca erai AFK, cel care a facut reclamatia trebuie sa aduca dovezi care sa-i sustina teoria.

Posibil sa gresesc dar nu mi se pare normal sa fii sanctionat din cauza sistemului. Trebuie muncit putin (daca este posibil) la sistem sa afiseze textele corect, gen daca se sinucide langa tine si tu il procesezi, sa scrie ca s-a sinucis, nu ca a fost omorat.In fine, de data asta tu ai dovada ca erai AFK.

Nu am cum sa demonstrez ca eram afk, dar probabil cine stie cum, uite alta poza, ma duceam dupa un suspect la cariera si apare ca l-am omorat pe altul, cred ca a fost omorat de un civil ceva si a aparut ca l-am procesat eu ca eram singurul politist pe langa.

http://i.imgur.com/OR2j0nb.png

Se poate vedea in poza din primul post ca eram afk deoarece aveam la /timestamp acelasi timp, iar cand stai afk si revii in joc asa apare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.