Jump to content

Bug la /trade

PetreSapantanu Legend

Recommended Posts

Nick-ul tau: PetreSapantanu

Server: Rpg 1

Descrierea bugului: Am facut /trade cu Casanova si nu dupa confirm i-au ramas ambele lui

Screenshot(s): https://www.rpg.b-zone.ro/account/moneylog ce ma fac acum ?

Salut, Petre! In primul rand, acel link este catre pagina de Log-uri(moneyLog), nu putem vedea ce tranzactii ai tu(decat adminii). In al doilea rand, astfel de probleme raporteaza-le in sectiunea Account Problems sau trimite un PM lui Bobo/Kelton specificand si serverul pe care joci, rezolvand mai repede problema. Sper ca n-am scris ceva aiurea, o seara perfecta!

@@Edge, nush ce sa zic mane, ai cam scris ceva aiurea, de asta este facuta sectiunea, ca sa raportam buguri, poate a dat PM la Bobo sau Kelton dar de ce sa nu posteze si aici?

Din ce a spus el eu inteleg ca a vrut sa faca un trade iar bunurile care trebuia sa le primeasca nu le-a mai primit.

Ai facut minimul de posturi pentru Helper de mult...care-i faza? Apasa pe stop.

@@Edge, nush ce sa zic mane, ai cam scris ceva aiurea, de asta este facuta sectiunea, ca sa raportam buguri, poate a dat PM la Bobo sau Kelton dar de ce sa nu posteze si aici?

Din ce a spus el eu inteleg ca a vrut sa faca un trade iar bunurile care trebuia sa le primeasca nu le-a mai primit.

Ai facut minimul de posturi pentru Helper de mult...care-i faza? Apasa pe stop.

Hehe :)). Nu urmaresc sa fac post-uri pentru functii, stai linistit. Ideea e ca, am precizat, e singurul care a raportat asta, deci se poate sa nu fie neaparat un bug pe tot serverul, ma gandesc si eu aiurea, ce vrei, mai gresim :)). Am inteles si eu problema pe care o are, pur si simplu, ceea ce i-a oferit celalalt jucator nu a primit insa celalalt jucator a primit ceea ce a oferit el. In fine, iarta-ma daca te-a deranjat parerea mea. O seara perfecta!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.