PetreSapantanu Legend Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Nick-ul tau: PetreSapantanu Server: Rpg 1Descrierea bugului: Am facut /trade cu Casanova si nu dupa confirm i-au ramas ambele luiScreenshot(s): https://www.rpg.b-zone.ro/account/moneylog ce ma fac acum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Nick-ul tau: PetreSapantanu Server: Rpg 1 Descrierea bugului: Am facut /trade cu Casanova si nu dupa confirm i-au ramas ambele lui Screenshot(s): https://www.rpg.b-zone.ro/account/moneylog ce ma fac acum ? Salut, Petre! In primul rand, acel link este catre pagina de Log-uri(moneyLog), nu putem vedea ce tranzactii ai tu(decat adminii). In al doilea rand, astfel de probleme raporteaza-le in sectiunea Account Problems sau trimite un PM lui Bobo/Kelton specificand si serverul pe care joci, rezolvand mai repede problema. Sper ca n-am scris ceva aiurea, o seara perfecta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEpical Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 @@Edge, nush ce sa zic mane, ai cam scris ceva aiurea, de asta este facuta sectiunea, ca sa raportam buguri, poate a dat PM la Bobo sau Kelton dar de ce sa nu posteze si aici? Din ce a spus el eu inteleg ca a vrut sa faca un trade iar bunurile care trebuia sa le primeasca nu le-a mai primit. Ai facut minimul de posturi pentru Helper de mult...care-i faza? Apasa pe stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 @@Edge, nush ce sa zic mane, ai cam scris ceva aiurea, de asta este facuta sectiunea, ca sa raportam buguri, poate a dat PM la Bobo sau Kelton dar de ce sa nu posteze si aici? Din ce a spus el eu inteleg ca a vrut sa faca un trade iar bunurile care trebuia sa le primeasca nu le-a mai primit. Ai facut minimul de posturi pentru Helper de mult...care-i faza? Apasa pe stop. Hehe . Nu urmaresc sa fac post-uri pentru functii, stai linistit. Ideea e ca, am precizat, e singurul care a raportat asta, deci se poate sa nu fie neaparat un bug pe tot serverul, ma gandesc si eu aiurea, ce vrei, mai gresim . Am inteles si eu problema pe care o are, pur si simplu, ceea ce i-a oferit celalalt jucator nu a primit insa celalalt jucator a primit ceea ce a oferit el. In fine, iarta-ma daca te-a deranjat parerea mea. O seara perfecta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreigl Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 e singurul care a raportat asta, deci se poate sa nu fie neaparat un bug pe tot serverul damn you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Problema ti-a fost rezolvata, ramane de vazut cu bugul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.