Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

COTM 71


DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

41.png

 

Castigatorul editiei cu numarul 71 al concursului Clip of The Month din aceasta luna este South Sebi Jr cu clipul [b-Zone TV] B- Olympics

 

 

Începând cu noiembrie 2013, B-Olympics este casa oficială a olimpiadelor din cadrul B-Zone RPG. După cum bine știți, multe persoane au pus bazele unor olimpiade uimitoare și foarte reușite care au adus multă distracție și zâmbete pe fețele playerilor sampiști.

B-Olympics nu ar fi existat fără organizatori, oamenii care au dorit și doresc întru totul să adune cât mai multe persoane la un loc și să le distreze la maximum într-o competitivitate amicală prin diferite mijloace. Cu ajutorul lor au avut loc olimpiade de tot felul care au fost pe placul tuturor și care au adus un plus de viață jocului.

Filmarile au durat 5 ore pe mix.b-zone.ro si au fost facute cu ajutorul NPC-urilor.

Te felicitam Seby pentru inca o reusita si iti uram mult succes data viitoare!

Edited by DaniSteptu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.