Jump to content

SA-MP-istii au talent! (Romanii au talent)

psych0Llo

Recommended Posts

Chiar daca nu mai joc, m-am gandit ca cineva sa inceapa un astfel de concurs.Cine vrea, eu am dat doar ideea!

In ce consta concursul:

Fiecare va incerca ceva la care se pricepe, trucuri cu NRG, drift, dans, cu combinatii de /dance 1-2-3-1 de ex.,

si va fi un juriu.

Remember Smyley!

ma,frate,daca vrei ceva 'talent' dute la counter-strike si vezi acolo 'talente' ,dar totusi ideea si pe sa:mp e 'bună' . 'Trucuri cu NRG' = stunt,care nu sunt atat de multe (care sunt totusi usoare) ,eu unul practic stunt de ceva vreme,despre /dance am eu un event 'Dansez pentru mine' , cu premiul de $1.100.000 (Desigur cu sponsorizari) , la drifts nu prea ai cum,decat pe serverul de stunt,ca odata pierzi masina si pierzi tot . . . Si fata de juriu,suntem in Romania amice ,daca pune juriu 3 persoane care daca tusesti langa ele mor,si le dai 1$ si-ti da nota '10' nu castigi nimic , si desigur,romanul nu o sa se inscrie daca premiul nu e minim 300.000 $ (pe forum) (eu la eventul meu am avut noroc ca era un juriu serios,din care faceam parte si eu ,si inca 2 admini) . Sper ca ai inteles,totusi e cat de cat buna 'ideea'

Chiar daca nu mai joc, m-am gandit ca cineva sa inceapa un astfel de concurs.Cine vrea, eu am dat doar ideea!

In ce consta concursul:

Fiecare va incerca ceva la care se pricepe, trucuri cu NRG, drift, dans, cu combinatii de /dance 1-2-3-1 de ex.,

si va fi un juriu.

Remember Smyley!

Ori il faci tu ori il face altu,daca il va face sa-l posteze la sectiunea Events

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.