Matt Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Făceam curat prin PC, am găsit un folder cu niște lucrări mai vechi și am zis că e păcat să le las acolo. Le-am îmbinat cu câteva lucrări actuale și țac pac portofoliu nou. Edited April 9, 2017 by Matt 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rTERORiSTU Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 N-ai față, dar să zicem. Gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Unele sunt ieșite ok, bravo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeee Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Sunt frumoase. As putea primii un Screenshot cu .psd ul de la lucrarea cu textul "nobody does it better"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 (edited) N-ai față, dar să zicem. Gg Unele sunt ieșite ok, bravo, Cică ''3. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex, minim 10 cuvinte. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP. '' @Mikeee, http://imgur.com/a/MluOj Edited January 15, 2017 by GF Flinch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 @, Flinchule fa-mi si mie cu numele VAN la literele alea cu animatie te rog, ti-am dat +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 După părerea mea, ești printre cei mai de top designeri de pe comunitatea asta, continuă să lucrezi, ești foarte talentat. Am două lucrări de la tine, prezente și în semnătură, țin să-ți mulțumesc și să te felicit încă odată, ești paranormal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mox Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 The best mothefucker. Fă şi mie un avatar power (cu toate că nu prea recurg la cereri, imi place sa-mi fac singur treaba), cu actriţa Gal Gadot. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) Salut, mi-ai cerut o opinie legata de portofoliul tau. In primul rand vreau sa te felicit, ti-ai dezvoltat o abilitate pentru un design cat mai CLEAN, din pacate nu prea imi permite timpul sa iti incercuiesc si greselile minore, pe care e posibil sa nu le observe toti si sa treaca cu vederea, cativa pixeli fac diferenta. Imi aduc aminte de tine sub acronimul ma27, pot spune ca ai evoluat mult, in bine, imi place ce vad si sunt sigur ca iti poti repara greselile si dezvolta aptitudinile in continuare pentru ca potential ai, succes in continuare. Edited June 5, 2017 by AIM MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 (edited) , mâine.. chiar nu mai am răbdare să fac în seara asta și nu vreau să greșesc grăbindu-mă. #LENE @Tele, fenomen fenomen . Mă bucur că nu ți-ai schimbat semnătura, înseamnă că mi-am făcut treaba. @Mox, s-a rezlovat boșșule. @AIM MIonut, nu mă așteptam să răspunzi pentru că știam că ești ocupat în majoritatea timpului. Cât despre greșelile minore, știi și tu.. la un moment dat îți pierzi răbdarea și.. it happens. Merci de părere Edited January 15, 2017 by GF Flinch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Se vede că îţi place ceea ce faci, şi asta se poate deduce din lucrările tale. Îmi place foarte mult chestia cu Perfect WEBDESIGN, este o lucrare reuşită. Apreciez şi ce ai făcut la începutul topicului, aia cu Flinch Portofolio, îmi place chiar mult . Vreau să mai văd lucrări de la tine, ţine-o tot aşa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 - new shit - ... @Mentosan, mulțam 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 (edited) Unul dintre cei mai buni, n-am ce sa zic, sunt foarte frumoase toate elementele lucrarilor tale. +1 Edited January 16, 2017 by Painkiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Uitându-mă la portofoliul tău (știu cine ești, dacă nu, nici nu imi dădeam cu părerea). Ai mai incercat să dezvoltezi prin „programare” lucrările mai sus menționate? Nu contează că layout-ul este simplu sau că „pagina” conține doar un bg, ai mai incercat? *curiozitate, nothing more* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 (edited) @Authe, nu. Am făcut acele două creații pentru un tovarăș. Trimite-i un PM dacă vrei să afli mai multe detalii legate de acel proiect. () Edited January 17, 2017 by GF Flinch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 ~ încercare ~ decideți voi cât de reușită e 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 ~ încercare ~ decideți voi cât de reușită e So clean, so awesome. N-am cuvinte, iubesc bg-ul ăla, e genial frate, genial, îl ador, dacă nu era numele tău jur că-l puneam ca wallpaper pe ecran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palu Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 @, bannerul "ROguy" eu zic ca nu este banner, ai pus un text, culoare, eu nu consider asta un banner. Mai ai de lucrat, mult. Succes in continuare, restul nu am ce zice, dar mai lucreaza la bannere, in rest esti bine. Cauta GFX packuri, sper sa nu consideri HATE. O zi placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 (edited) bannerul "ROguy" eu zic ca nu este banner Înțeleg ce ai vrut să spui, chiar dacă te-ai contrazis singur. Mulțumesc de părere, o să țin cont de ea. , chiar mă bucur că îți place. Dacă vrei să îl pui ca wallpaper, o să îți las un PM cu varianta fără text. Edited January 22, 2017 by GF Flinch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Foarte frumoase, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 ~ câteva avatare făcute la cerere ~ ------------------------------------------------------------- 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LDV Kahrun Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Sunt frumoase. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB EdyTzzu Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Foarte foarte interesant, continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hori1919 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Toate sunt foarte frumoase, felicitari pentru ele! P.S. Te pricepi la rendere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 , , merci. @Hori1919, mai trebuie să mă joc la încadrarea renderelor .. nu excelez pe partea asta, momentan. I mean, nu sunt la stadiul în care să încadrez orice render. Îmi formez o idee despre cum aș vrea să arate la final, dar.. îmi pierd răbdarea și de obicei le las neterminate. O să postez în curând câteva lucrări pe render ca să îți formezi o idee despre experiența mea la creațiile de acest gen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts