Jump to content

[B-zone Battle] - MSiLevy Vs Cristina

.Levy.
 Share

Recommended Posts

Votez V2, e mult mai clean fata de V1, da mai bine ochiului, textul e cam aiurea pus acolo, nu prea se observa.

La V1 ce pot sa zic, ies prea mult in evidenta C4D-urile si e prea intunecata, background mult mai bine ales fata de V2.

Edited by zL AlonSo

Votez prima varianta, chiar daca este cam intunecata, imi place cum ai aplicat c4durile, si acele particule, a doua varianta mi se pare cam prea simpla, nici un c4d, nimic, doar acel 3d effect.

Votez V1 chiar dacă se putea scoate mai mult din acel text. Îmi place background-ul și c4d-urile aplicate.

În schimb.. la V2 în afara efectului 3D și a particulelor de lumină, văd un background ales greșit ținând cont că tema battle-ului este personajul Madara, cât despre text.. aceeași treabă.

Votez prima lucrare, text incadrat mai bine, fara efecte care sa deranjeze ochiul si chestii de genu. Cam putina lumina, dar e ok.

A doua lucrare e mult prea simpla din toate punctele de vedere si gresita din mai multe perspective.

Votez prima lucrare mai mult pentru...realism, ca si nivel de design este un battle echilibrat, ambele lucrari cu plusuri si minusuri, in opinia mea prima lucrare se incadreaza mai bine in tema, resursele folosite se potrivesc mult mai bine si sunt mai in tema, spre deosebire de lucrarea nr2 ( nu e vorba de lumini, particule si restul efectelor ci de background care nu cred ca are legatura cu renderul folosit, niste blocuri nu se potrivesc prea mult cu vreun personaj de anime ).

Imi place lucrarea nr.1 pentru incadrarea renderului, nu imi place textul.

Lucrarea nr 2, imi plac efectele si textul, nu-mi place backgroundul doar pentru simplul fapt ca nu mi se pare potrivit acestei teme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.