ImRoby Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ce problema ai?: Cand intru in samp si trebuie sa scriu parola, mi se blocheaza tot pc-ul si trebuie sa dau restart, ori dupa 2 minute in care sta in freeze se stinge singur. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Intel Celeron C1820 2.7 ghz, nvidia geforge gt 730 2gb, 4 gb ram Screenshot/Video: nu am cum sa fac. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: nu gasesc problema aceasta pe Google. specific ca mi-a mers samp-ul pe acelasi pc deoarece am 900 si ceva de ore jucate. aceasta problema o am de 1 an si ceva.. am incercat sa reinstalez samp-ul/gta-ul de foarte multe ori, am reinstalat si windows-ul si aceeasi problema o am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Presupun ca nu o ai doar in SAMP, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImRoby Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Doar in samp si in TheCrew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Incearca sa instalezi vcredist_x64 ( pt windows pe 64 bits ) sau vcredist_x84 ( pt windows pe 32 bits ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quicky Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Rulezi jocul fara moduri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quicky Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Topic închis, inactivitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts