Jump to content


Photo

Interviu #64 - Toriino - RPG2 Admin 5


 • This topic is locked This topic is locked
46 replies to this topic

#1 Skipper

Skipper

  †〠Veni, Vidi, Vici〠†

 • Interviewer
 • 12398 posts
 • 2684 topics
 • Gender:Male
 • Location:Ploieşti
 • Hobbies:Drifting, tuning, bodybuilding, footbal
 • Real name:Dragoş
 • RPG1 Nickname:Skipper

Posted 26 March 2017 - 02:28 PM

*
POPULAR

Skipper: Salut, Toriino! În primul rând doresc să știu care este numele tău, câți ani ai și unde locuiești.  

Toriino: Salut Skipper, îţi mulţumesc pentru invitaţie. Mă Numesc Mohamed Chekhar, am 21 de ani şi locuiesc în cea mai mare ţară din Africa ''Algeria''.

Skipper: Ce îți place să faci adeseori în timpul tău liber?

Toriino: În mare parte nu prea am timp liber, deoarece totul este programat la mine,  şi pentru samp, lol, şi altă treabă pe internet, am un program pentru mine, iar când am putin timp liber ies cu prietenii într-o vacanţă mică sau mai mă distrez cu o aventură nouă.

Skipper: Obişnuieşti să urmăreşti meciurile de fotbal? Dacă da, al cărei echipe de fotbal eşti fan?

Toriino: În general nu sunt fan al fotbalului şi nici fan la o echipa în particular, dar mai întreb de scoruri din când în când.

Skipper: Te pasionează rugby-ul?

Toriino: Nu prea îmi place rugby-ul, prefer swimming, pool şi tennis.

Skipper: Ce faci să te calmezi atunci când te-ai enervat?

Toriino: În general, nu prea mă enervez, sunt cea mai ''careless'' persoană şi evit problemele, cred în cei care spun ''ignore me once, and i'll ignore your existance'', dar când mă enervează cineva, îl fac să regrete calmandu-mă cu uitatul la filme și ascultatul muzică.

Skipper: Îţi place să citeşti?

Toriino: Da, citesc cărti în engleză și în franceză cel mai mult, îmi place să citesc ''Comics'' şi ''Short stories''.

Skipper: Crezi în superstiţii? Dacă da, în ce anume mai exact?

Toriino: Nu prea cred în aşa ceva, dar consider că tot ce se intempla este din destinul nostru pe care îl aşteptăm, fie bun sau rău. 

Skipper: Ce genuri de muzică asculţi?

Toriino: Îmi place rap-ul francez şi englez, muzică să mă liniștească, şi de când am început să învăţ limba română, îmi plac manelele şi muzică romanească.

Skipper: Cum te vezi peste 5 ani?

Toriino: Nu prea îmi place să îmi imaginez unde pot să fiu peste 5 ani, că muncesc şi fac tot posibilul să fiu bine, şi vreau că viitorul să mă surprindă în continuare, dar după activitatea mea actuală şi cum stă treaba acum, o sa fiu bine, aştept numai bine pe viitor şi sunt sigur că voi fi într-o situaţie mai bună decât acesta.

Skipper: Când și cum ai auzit de B-Zone?  

Toriino: Am auzit de ea în formula SA:MP prin 2010, şi m-am apucat de RPG1 cu nişte prieteni.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunitătii B-Zone?

Toriino: Ah, ce pot spune de Bobo. La început când m-am apucat se vorbea de Bobo peste tot, şi eu atunci nu știam cine e și ce face, dar după ce am intrat în staff-ul RPG2 şi am început să-l cunosc puţin cate puţin, mi se pare o persoană de treabă și matură. Gândeşte pentru viitorul comunității, priviți unde a ajuns astazi B-Zone. Părerea mea despre el e că e un om foarte de treaba, prietenos şi gândeşte că un matur care ştie bine ce face. 

Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?

Toriino: Kelton, este cel mai bun GM şi cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o în România, din sensul că el dă un exemplu de o persoană foarte bună, prietenoasă, corectă şi în tot ce face, 90% din deciziile pe care le ia  şi le-a luat, au făcut comunitatea mai bună. Chiar ţin să-l felicit pe Bobo pentru alegerea cu privire la Kelton.

Skipper: Ce părere ai despre TheKillerFish, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?

Toriino: Peştele, nu prea am vorbit cu el, în afară de script sau vreo propunere pentru serverele RPG, dar pentru tot ce face, are un respect mare de la mine şi îi mulţumesc. 

Skipper: Ce părere ai despre BlackThief ce se ocupă cu website-urile serverelor RPG?

Toriino: Cât timp am fost jucător pe RPG1, am apucat să-l cunosc, este un om foarte de treabă si serios. 

Skipper: Ce părere ai despre Adi007, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?

Toriino: Adi007, un prieten ce a jucat si pe RPG2, este o persoană de încredere, știe de glumă, de treabă și care ar face orice pentru prietenii lui.

Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff? 

Toriino: Toate update-urile ce au fost realizate pană acum sunt foarte bune, ce au ajutat la dezvoltarea serverului. Țin să le mulțumesc atat scripterilor pentru munca depusă, cat si jucatorilor pentru propunerile interesante.

Skipper: Ce îţi place cel mai mult de pe serverele B-Zone? Ce sisteme?

Toriino: În mare parte îmi place tot, toate sisteme realizate de staff, mai ales sistemul de rob, dar, cred că ce îmi place mai mult sunt sistemele pentru admini şi comenzile pe care le avem.

Skipper: Ce ai dori să vezi pe serverele B-Zone în viitorul apropiat?

Toriino: Eu aş dori să văd serverele RPG mai dezvoltate, atat cu jucători mulți, cat și cu update-uri multe. Sunt sigur că o să ajungă ziua în care B-Zone va fi cunoscut peste tot.

Skipper: Cum ţi-ai început cariera în STAFF-ul serverului RPG2?

Toriino: Cariera mea pe RPG2 în staff a început prin obținerea funcției de Helper, acum 3 ani aproape, Marik cel care m-a promovat și care m-a ajutat foarte mult, după 3 săptămani am fost promovat la funcția de Admin 1 de către Kelton, în aceeași zi în care a ajuns și el să fie Admin 6 pe RPG2. Cariera mea în staff a fost foarte frumoasă, pentur că mi-a plăcut să ajut și să fac tot posibilul pentru server să fie din ce în ce mai bun.

Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?

Toriino: Mi se pare foarte bună evoluția serverului, mai ales că e Kelton acolo şi a început cu Marik. Amândoi sunt cu experienţă mare şi au făcut serverul ca serverul să o ia pe drumul cel bun. Am încredere în Kelton să îl facă și mai bun în timp.

Skipper: Vezi în viitorul apropiat deschiderea unui al 5-lea server de SA:MP, RPG5?

Toriino: Foarte posibil, totul depinde de dezvoltarea serverului RPG4.

Skipper: Cum ţi se pare noul proiect ce o să fie pus în practică, şi anume, deschiderea serverului de GTA V?

Toriino: Consider că acest proiect va fi unul de succes şi de lungă durată.

Skipper: Cum te descurci cu funcţia pe care o deţi în acest moment pe RPG2? Este greu? 

Toriino: Nu pot spune că a fost uşor la început, dar nici greu, dar îţi spun că nimic nu e imposibil, chiar dacă nu sunt român, am făcut tot posibilul să fac treaba foarte bine şi uite unde am ajuns astăzi, treaba care o fac acum mi se pare foarte grea pentru cine nu are experienţă dar pentru mine că un admin vechi şi experimentat, o fac cu ochii închişi, totul depinde de persoană, cum gândeşte şi posibilitatea lui de a fi responsabil de anumite lucruri şi să fie un admin bun.

Skipper: Te aştepţi să fi promovat mai sus în viitorul apropiat cu privire la funcţia de Admin?

Toriino: Să fiu sincer, da, mai aștept o altă promovare pe viitor, părerea mea este că fiind un Supervisor pe unul dintre servere o să mă ocup mai mult și cu experiența pe măsură pe care o am și sunt sigur de capabilitatea mea de a face aceste lucruri. Eu personal nu mă grăbesc, dar, cine nu ar vrea să fie răsplătit cand merită.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG2 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Toriino: Da, mai sunt destui şi suntem prieteni şi ne înţelegem foarte bine. Jucătorii gen Leonard, Auraş, Gabi, Nale şi lista poate continua, sunt prea mulţi, şi ce îmi place este că mai suntem ca o familia şi de fiecare dată ne întalnim într-o conferință, stăm să vorbim de amintiri frumoase din trecut și radem.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Toriino: Da, am mai renunţat la comunitate prin 2015, timp de 5 luni, aveam un bac de dat în afară ţării, şi nu prea puteam să ocup locul de admin degeaba sau să mă joc, dar am revenit foarte repede, şi când am revenit, am intrat direct în staff din nou. Acum nu m-am mai gandit să renunț, chiar dacă las funcţia mea actuală, voi rămâne alături de cei care îmi sunt prieteni buni.

Skipper: Cum ţi se pare secţiunea Interviews? Crezi că trebuie schimbat ceva?

Toriino: Secţiunea asta este foarte bună, o secţiune interesantă pentru toată comunitatea. Despre tine Skipper am o părere foarte bună și faci o treabă excelentă, felicitări!!

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?

Toriino: Pentru toţi jucătorii/membrii cumunitătii, va urez un joc plăcut şi sper să va vedem tot timpul cu noi aici. Noi tot ce facem este pentru voi în primul rând. Bunăstarea comunităţii şi organizaţia face jocul mai plăcut şi mai atractiv pentru voi. Dacă aveţi nevoie de orice, ne puteţi contacta şi o să va răspundem cu mare drag. Suntem aici între voi şi pentru voi.

 

 

Acesta a fost interviul meu alături de Toriino. Aştept păreri din partea voastră!


Edited by Skipper, 26 March 2017 - 02:33 PM.

 • 23

SHOP.B-ZONE.RO

Posted Image

 

Doreşti să îţi achiziţionezi ceva de pe clienţi?

http://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=1921

 

Vând euro pe shop.b-zone.ro.

https://forum.b-zone.ro/topic/254919-vand-euro-clienaalib-zonero/page-11


#2 50 Shades of Kawse

50 Shades of Kawse

  Menace to society.

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1086 posts
 • 272 topics
 • Gender:Male
 • Location:Napoles, Italy

Posted 26 March 2017 - 02:32 PM

Un interviu destul de înteresant.

Felicitări amândurora.


 • 1

2uCPmn7.png


#3 Marius

Marius

  RPG4 Staff Manager

 • RPG4 Administration Team

 • 4275 posts
 • 337 topics
 • Gender:Male

Posted 26 March 2017 - 03:21 PM

Salutare!

 

Pe Toriino îl cunosc de câțiva ani de când activam pe RPG2, este o persoană de nota 10, cel mai mult apreciez la el faptul că a învățat să vorbească românește cu ajutorul prietenilor de pe SAMP, JOS PĂLĂRIA.

 

 

 


 • 2
Promoted to Admin Level 1 by Kelton on 26.01.2016
Promoted to Admin Level 2 by Marik on 03.03.2016
Promoted to Admin Level 3 by Marik on 14.07.2016
Promoted to Admin Level 4 by Marik on 11.09.2016
  Promoted to Admin Level 5 by Kelton on 14.04.2017
Sttzkc7.png

#4 A u r a s

A u r a s

  Management Team RPG2

 • RPG2 Administration Team

 • 3814 posts
 • 74 topics
 • Gender:Male
 • Location:Braila
 • Hobbies:RPG2.B-Zone.Ro
 • Real name:Auras
 • RPG2 Nickname:Auras.

Posted 26 March 2017 - 03:48 PM

Un interviu de exceptie, Cecar@NC Chekhar, a invatat limba romana cu baietii din CBN.

Felicitari Skipper!


 • 1

                    graphic.png     xyyCCkS.png

Spoiler

 

 

Mf4bdGt.png

 


#5 LaaBiDi

LaaBiDi

  Mr. Know it all

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 562 posts
 • 8 topics
 • Gender:Male
 • Location:Tunsia
 • Hobbies:★A★
  ★T★
  ★L★
  ★A★
  ★N★
  ★T★
  ★I★
  ★C★
  ★A★
  ★D★
  ★D★
  ★I★
  ★C★
  ★T★
 • Real name:Islem Raissi
 • RPG1 Nickname:LaaBaDouch
 • RPG3 Nickname:LaaBiDi.

Posted 26 March 2017 - 03:59 PM

Frumos intervew, i like it.


 • 0

                                                                       2uCPmn7.png

      

                                           #I'm hiding what i'am feeling but i'm tired of holding this inside my head

 

 

                                                   fmubvxB.png

 

 

 

                            

                      

                      


#6 RW N3BuNaTic

RW N3BuNaTic

  Mr. Know it all

 • RPG2 Green Street Bloods Leader
 • 532 posts
 • 65 topics

Posted 26 March 2017 - 05:30 PM

Foarte impresionant, gg.


Edited by Kawe aka CsabiOwn, 26 March 2017 - 05:30 PM.

 • 0

                                                             fMT9Zzk.png


#7 eB PANDAHERE

eB PANDAHERE

  ♛♛♛ Urşi Panda ♛♛♛

 • RPG2 Admin SAMP
 • 1435 posts
 • 35 topics
 • Gender:Male
 • Location:România
 • Hobbies:Sunt smecher.
 • Real name:Alexandru

Posted 26 March 2017 - 05:31 PM

Un interviu frumos, felicitari!


 • 0

BfKsdiG.png

 

F6Hg2pg.png

 

Cum isi face(a) Dark aka SeYH rost de membrii --> HVIhg48.png

 

giphy.gif

 


#8 NC Chekhar

NC Chekhar

  RPG2 Staff Manager

 • RPG2 Administration Team

 • 5135 posts
 • 130 topics
 • Gender:Male
 • Location:Algeria
 • Hobbies:University researches
  Management
  Learning Romanian.
  Sport - SweamingPool
  Filme, emissune pe youtube
  sa joc..
 • Real name:Mohamed Chekhar
 • RPG1 Nickname:Toriino
 • RPG2 Nickname:Toriino
 • RPG3 Nickname:Toriino
 • RPG4 Nickname:Toriino
 • MIX Nickname:Toriino

Posted 26 March 2017 - 05:33 PM

A fost interviu frumos, dar intrebariile au scazut :))

@A u r a s,intervieu meu a fost tare de cat al tau :))  


 • 0

6DwDsbP.png

 

 

 

 

 

 
 
 

                                                                  


#9 RW AlexIoan

RW AlexIoan

  ●FC RAPID BUCUREȘTI●

 • Donator
 • 3450 posts
 • 112 topics
 • Gender:Male
 • Location:Alexandria
 • Hobbies:Fotbal,Fifa,Bikes,Real Madrid,Rapid Bucuresti
 • Real name:Ioan Alexandru
 • RPG2 Nickname:alexioan

Posted 26 March 2017 - 05:36 PM

Felicitări draga torino

Edited by RW AlexIoan, 26 March 2017 - 05:36 PM.

 • 0

 9UxrjAw.png
 
Avi9ii9.png?1


#10 Reding

Reding

  ★ Admin 2 ★

 • RPG3 Admin SAMP
 • 1855 posts
 • 11 topics
 • Gender:Male
 • Location:Flămânzi, Botoşani.
 • Hobbies:RPG3.
 • RPG3 Nickname:Reding

Posted 26 March 2017 - 05:37 PM

Felicitari amandurora!


 • 0

Reding.png

 

VaFgdHR.jpg


#11 TLG Alexandrew

TLG Alexandrew

  ★King Alexandrew★

 • RPG4 Administration Team


 • 7527 posts
 • 205 topics

Posted 26 March 2017 - 05:38 PM

@A u r a s, a invatat romana de la mine si Crazy, nu de la CBN, nu mai minti Aurele :)).

Un interviu frumos, cu mici greseli gramaticale, dar e ok :)).


 • 0

RPG1
Alexandrew.png


RPG2
Alexandrew.png


RPG3
Alexandrew.png
 
RPG4
Alexandrew.png

Referral RPG2: 10930

Referral RPG3: 1631

Referral RPG4: 40


#12 whellseN

whellseN

  I'm addicted

 • Member
 • PipPipPipPipPip
 • 289 posts
 • 25 topics
 • Gender:Male
 • Location:Local disk: C
 • Hobbies:Codat fara coduri.
 • RPG2 Nickname:Konny
 • RPG4 Nickname:RayoK

Posted 26 March 2017 - 05:39 PM

Un interviu fascinant aş putea spune, îl cunosc pe Toriino încă de când m-am apucat de RPG2, asta fiind în jurul a 3 ani în urmă, dintot deauna mi s-a părut un om de gaşcă, glumeţ dar tot odată cu o gândire matură. Îşi calcula orice faptă şi după părerea mea nu greşea mai niciodată. Acest om, a ridicat mult Staff-ul serverului RPG2. Îi urez mult succes şi cât mai multă sănătate!

 

 

 

                                                                                                                                                                        Cu stimă şi respect Konny.


Edited by RayokGFX, 26 March 2017 - 05:41 PM.

 • 0

Doreşti să te apuci pe serverul RPG4.B-ZONE.RO?

Atunci foloseşte codul 2091 ca şi refferal.

Mai multe detalii în PM.

 

↓ MY STATS RPG4 ↓

RayoK.png

2hxU4Op.pngRPG2 - Leader Los Santos Taxi Company / 15.01.2016 - 08.05.2016

2hxU4Op.pngRPG4 - Leader Southern Pipms / 08.07.2016 - 01.09.2016


#13 Conor aka Catalyn

Conor aka Catalyn

  Private

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1093 posts
 • 3 topics
 • Gender:Male
 • Location:R.Moldova
 • Hobbies:● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker ●
  ● Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● Prototype Mod ●
  ● Por-Aim ●
  ● Object Finder ●
  ● Teleport Hack ●
  ● AimBot.exe ●
 • Real name:Catalin
 • RPG2 Nickname:Catalyn
 • MIX Nickname:Catalyn

Posted 26 March 2017 - 05:39 PM

Interviu foarte frumos!


 • 0

                                                                    Catalyn.png

                                                                                                      EnlI7ls.png

                                                                                               18136699_1814805132070366_123795227_n.pn

 

                                                                                 3jNAcEA.png

 

 

 

 


#14 GF DrunKAnGeL

GF DrunKAnGeL

  The chosen one

 • Donator
 • 1058 posts
 • 7 topics
 • Gender:Male
 • Location:Sighisoara.
 • Hobbies:Sa ajung cat mai sus. <3
 • Real name:Remus
 • RPG2 Nickname:DrunKAnGeL.

Posted 26 March 2017 - 05:43 PM

@NC Chekhar, Am avut odata ocazia inapoi in 2015 sa vorbesc si eu cu Toriino pe skype, nu stia foarte bine limba romana pe atunci, insa sunt impresionat de faptul cum a evoluat, si in-game! Felicitari, un interviu minunat, alaturi de o persoana minunata! 


 • 0

                                                                          DrunKAnGeL..png                     

 

My Factions

 

Spoiler

 

j4IRjOi.png

DcFXdBC.png

     

    


#15 South aNas

South aNas

  ►Hitmen Agency(Marksman)◄

 • Moderator: Auto/Moto
 • 2155 posts
 • 279 topics
 • Gender:Male
 • Location:Karachi,Pakistan
 • Hobbies:B-zone,Football,Engineering.
 • Real name:aNaS
 • RPG2 Nickname:.aNaS

Posted 26 March 2017 - 06:25 PM

A fost interviu frumos, dar intrebariile au scazut :))

@A u r a s,intervieu meu a fost tare de cat al tau :))  

Bro No English version?  :(  :(


 • 0

Stats Rpg 2

  ​.aNaS.png

g9fYBWZ.png

 Referral : 61837

Stats Rpg 3

Zain..png

 

 

 

 Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” – Sigmund Freud

pG5JeJZ.png

We are not friends , we are Family !

#HAForever

 

 

 

.aNaS ® All Rights Reserved

( :X  :X )

 

          

 

 

 

 

 

 


#16 HaziM

HaziM

  ⒽⒶⓏⒾⓂ حازم

 • RPG2 Helper
 • 1221 posts
 • 187 topics
 • Gender:Male
 • Location:Karachi,Pakistan
 • Real name:Muhammad Hazim
 • RPG2 Nickname:Romeo
 • RPG4 Nickname:Romeo
 • MIX Nickname:Romeo

Posted 26 March 2017 - 06:26 PM

Nice interview, though I did not understand but still it looks good =))))


 • 1

#17 eB SorynN

eB SorynN

  ★ Admin RPG2 ★

 • RPG2 Admin SAMP


 • 8248 posts
 • 225 topics
 • Gender:Male
 • Location:Suceava. ★
 • Real name:Sorin.
 • RPG2 Nickname:SorynN
 • RPG4 Nickname:SoryNNN

Posted 26 March 2017 - 06:54 PM

Felicitări amândurora pentru realizarea acestui interviu. Atât lui Toriino pentru oferirea de răspunsuri cât mai ample cât și lui Skipper pentru că în permanență își face treaba foarte bine.


 • 1

RPG-2: First Account.

SorynN.png

 

Achievements:

 

Spoiler

 

Moments:

 6ZQtAbQ.png

 

 

 

 

RPG2 REFERRAL ID: 120402

 

 


#18 HM Franko

HM Franko

  Know More than admins

 • Donator


 • 852 posts
 • 34 topics
 • Gender:Male
 • Location:BUCUREȘTI
 • Real name:Rustem
 • RPG2 Nickname:.Rustem
 • RPG4 Nickname:Franko.

Posted 26 March 2017 - 07:14 PM

@NC Chekhar,  Felicitari Toriino! Un prieten care m-a ajutat foarte mult si m-am bazat pe el la orice ora. Meriti tot respectul jucatoriilor! Felicitari Skipper, pentru munca depusa!  


Edited by HM Franko, 26 March 2017 - 07:14 PM.

 • 0

f70L85k.png

BhmKG0z.png
Qguz3vO.png
Q1HqFMT.gif


#19 TheHanks

TheHanks

  Wannabe admin

 • Member
 • PipPipPipPipPipPip
 • 306 posts
 • 21 topics
 • Gender:Male
 • Hobbies:Gaming.
 • Real name:Sergiu
 • RPG1 Nickname:.Hanks
 • RPG2 Nickname:Hanks
 • RPG3 Nickname:-
 • RPG4 Nickname:Hanks
 • MIX Nickname:-

Posted 26 March 2017 - 08:10 PM

Felicitari Toriino pentru interviu! Un interviu foarte reusit! Mult succes in viata!


 • 0

T7pt36a.png


#20 PoKeM0oN

PoKeM0oN

  ★Biceps under construction★

 • RPG4 Administration Team
 • 936 posts
 • 32 topics
 • Gender:Male
 • Location:Ploiesti
 • Real name:Alex
 • RPG4 Nickname:PoKe

Posted 26 March 2017 - 08:33 PM

Felicitari!


 • 0

PoKe.png

fZCekzW.png