Jump to content

[B-Zone Battle] Reedorf vs Ragnar47.

Reedorf
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Reedorf
  • Numele celui provocat : Ragnar47
  • Tema luptei : jI1303E.jpg
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x250 sau 150x300
  • Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispoziție ca cel care l-ai provocat să iși definitiveze creația] 5 ore.
Edited by Reedorf

Slabe... V1 - textul nu arata bine , este prost pozitionat + marimea aleasa nu este una care imi place (mie personal) . Blurul este dragut.

V2 - Efectele sunt ok la prima vedere dar cand te uiti mai in spate ... se vede putin naspa. Marimea aleasa imi place dar nu imi place ca nu are text.

Votez V1.

Hm. Nu știu ce să zic.

V1 - Text destul de frumos, îmi place cum ai gândit cu textul 3D. Blur-ul frumușel. Mie personal îmi place mai mult 150x250, deci este o lucrare frumoasă.

V2 - Și aici sunt ok efectele, sunt gen „Vintage”. Cu un border corespunzător stilului pozei și poate și un text m-ai fi dat pe spate. Așa este o lucrare „mediocră”, dar frumoasă.

Dar ce îmi place mai mult la V1, este claritatea. Votez V1.

Ce pot să mai zic? Avem un stock frumos și doar o lucrare acceptabilă. Prima variantă are un text drăguț, dar nu se potrivește cu " efectele " folosite pentru realizarea acelui avatar și cred că iese prea mult în evidență. Amândouă au un border urât și chiar nu înțeleg de ce se mai folosește acel stroke negru, border, ramă sau cum îi mai ziceți voi. Prima variantă are o redimensionare corectă și o poziționare destul de bună. A doua variantă pare puțin prea forțată, nu cred că este redimensionată și poziționată cum trebuie. Nu-mi place ce s-a aplicat peste lucrare, este foarte mult roșu și nu înțeleg nimic din acel stock sau din rezultatul final. Urăsc dimensiunea 150x300, prima variantă a optat pentru 150x250 și din start avem încă o bulină verde pentru prima lucrare. Votez prima variantă (V1). Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.