Jump to content

Orice skin în facţiune, nu vi se pare naşpa?

Quavo

Recommended Posts

Nu vi se pare naşpa că acum poţi purta orice skin platinum în facţiune fără acordul liderului? Sau mă rog, cu, nu ştiu cum mai vine treaba că n-am mai jucat de mult.

Unde mai e ordinea? Cum se mai diferenţiază un civil de un membru departament?

S-a rupt o parte din esenţa facţiunii.

La servici nu trebuie să porţi uniformă/ costum, depinde de caz?

Ce înseamnă asta? Vouă vă place? Mie-mi dă impresia a server DM şi kitsch.

Frate, îţi spun că ai dreptate.

Nu înţeleg ce rost mai are gamemode-ul de Roleplay dacă în ganguri sunt numai bătrânei d-ăia, sau în departamente membrii Ballas sau Grove. Skinul reprezintă un avantaj, însă se vede că a fost abuzat prin ideile astea... "hai sa-mi iau skin sa dau si eu bn la war"

Eu sunt pro pentru scoaterea skinurilor în timpul efectuării rapoartelor sau în timpul warurilor, automat.

Frate, îţi spun că ai dreptate.

Nu înţeleg ce rost mai are gamemode-ul de Roleplay dacă în ganguri sunt numai bătrânei d-ăia, sau în departamente membrii Ballas sau Grove. Skinul reprezintă un avantaj, însă se vede că a fost abuzat prin ideile astea... "hai sa-mi iau skin sa dau si eu bn la war"

Eu sunt pro pentru scoaterea skinurilor în timpul efectuării rapoartelor sau în timpul warurilor, automat.

@Kelton Să vadă şi Kelton acest citat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.