Jump to content

[B-ZONE BATTLE] EktroSilent vs ROWY

EktroSilent
 Share

Recommended Posts

Votez v2, a știut să pună în valoare imaginea.. prin efect și textura aplicată.

Mereu am apreciat simplitatea, până la urma despre asta e vorba când vine vorba de un avatar, după părerea mea.

va stiu care sunteti :) , nu imi place ca ati pus borderul ala, eu m-am saturat de el sincer

la v1 nu strica putin blur si sa mai reduci din luminozitate

v2 imi place chestia aia de la ochi, ai uitat sa pui textul in rest e ok

votez v2

csf

Cum a spus si @@drE jR, bordura aia e urata tare. Invatati sa puneti in valoare o poza, nu sa faceti acelasi lucru la fiecare lucrare.

Acum, trecand la votul meu, voi alege lucrare cu numarul 2. De ce? Este mult mai ok visual, apreciez si faptul ca a reusit sa integreze foarte bine acea dunga la ochi, contrastul e ok, culorile la fel.

La lucrarea cu numarul 1 s-a cam exagerat. Imaginea este mult prea luminoasa, brush-ul aplicat pe text este mult prea puternic, textul sa spunem ca ar fi ok, desi cred ca ar fi aratat mai interesant fara el, se putea gasi un alt obiect din poza ce putea fi scos in evidenta cum a fost de altfel la V1.

Succes amandurora pe viitor.

Sunt destul de reusite ambele, bordura nu se potriveste pe acest tip de stock, e gen ca o bucata dintr-o poza rupta sau ceva in gen, bordura asta merge cu un peisaj.

La v1 nu era nevoie de text, arata binisor poza cu o luminozitate mai mica si fara text, poate asa as fi votat v1.

Votez v2, e mai placuta ochiului, contrastul e potrivit, imi place ca a incercat sa mai adauge ceva in plus de la el, dar redimensionarea nu e chiar asa de ok.

Lucrari slabute, avand in vedere experienta voastra. :*

Votez v2.

Consider că este o lucrare mai reuşită, eu unul prefer blur-ul închis pe poze, nu prea îmi place text pe imagini, ceea ce mă face să î-l evit. v2 e mult mai reuşită cu acea "textură" pe ochi. Se putea şi mai bine. Baftă!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.