Jump to content

Caut jocuri multiplayer

SDGHE
 Share

Recommended Posts

Model de postare
* Nume pe forum: snoopEU
* Genul jocului: RPG
* Vechimea jocului: Fara importanta
* Calitatea graficii: Fara importanta
* Alte detalii despre jocul cautat: Salut, vreau sa incep si eu un joc multiplayer rpg. Ceva asemanator cu sa:mp, adica sa-ti pierzi timpul in el, sa muncesti sa te dezvolti. Nu-mi spuneti de GTA 5, H1Z1, CSGO, OVERWATCH, WOW, ca le am deja, dar sun foarte plictisit de ele. Prefer ceva classic, nu doar cu impuscaturi, sau doar cu masini, sa aiba toate posibilitatile.

* Detalii despre PC-ul tau: i5-7500, gtx 1050 TI, 8GB, 1TB.

@@Cataclyzmic, Doar "Conan Exiles" ma atrage, dar din pacate este cu bani, momentan nu dispun de nici-un ban pe steam. Poate pe saptamana viitoare sa-l incerc, probabil si Ark Survival.. Dar pana atunci, mai astept si alte jocuri.

Multumesc frumos pentru lista de jocuri.

Edited by snoopeu

@@fastforward, Multumesc, prea mult fps, si euro truck simulator 2 parca costa 20-30$ pe steam, nu dispun de bani saptamana asta. Multumesc pentru lista oricum, mai astept alte jocuri.

*Rocket League (11,29e)
Foarte tare jocul, restul nu ma atrag, doar cu impuscaturi, si cel cu tank-uri este ca WOT, m-am plictisit de el. Multumesc pentru lista.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.