Calvin Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Regurile eventului : Nu este permis accesul codatilor . Masini permise : Masini mici . Masini nepermise : Masinile de politie , truckere , combine , avioane , elicoptere etc . Jucatorii sub level 5 , nu vor avea voie sa participe . Locuri limita : 50 Descrierea eventului : Toate masinile se vor strange aici : , si vor sta in line , pana la inceputul duelurilor , cand un admin va spun : "START" , atunci toate masinile vor incepe sa se buseasca . Ultima masina ramasa pe cele 4 roti , CASTIGA ! Eventul va avea loc pe data de : 28.08.2010 , ora 12:00 . Premiul eventului : Premiul este in valoare de 1.000.000 $ . Modele de inscriere / sponsorizare : Nickname : Level : Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Alte precizari : --------------------------------------------------------- Nickname : Level : Suma cu care vrei sa sponsorizezi (cel putin 100.000 $) : Alte precizari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 (edited) Nickname : Dl.Razvan Level : 8 Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Da. Alte precizari : Nu am. Edited August 26, 2010 by DlRazvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 * Nickname :bulanel * Level :5 * Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Da * Alte precizari : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calvin Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 (edited) Acceptati ! Edited August 27, 2010 by Mr.SsinNeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Nickname : AnonimUser Level : Peste 5 da am uitat Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Da Alte precizari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
edypiitbool Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 * Nickname : EdyPiiTbooL * Level : 17 * Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : DA * Alte precizari : --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokSam Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Nickname : Noksam Level : 12 Parca Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Da Alte precizari : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamicazes Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Nickname : Kamicazes Level : 18 Sunteti de acord , in caz ca nu ve-ti respecta regulamentul , sa suportati consecintele ? : Da Alte precizari : Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Nickname : empty_mdy Level : 26 Sunteti de acord , daca nu respectati regulamentul , sa fiti sanctionati : Da. Alte precizari ? : Specifica ca nu avem voie cu mecanic in dreapta sau cu orice alta persoana , pentru ca altfel vin toti mecanicii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Eventul va avea loc pe data de : 28.08.2010 , ora 12:00 . Fie s-a schimbat ora și nu știu eu, fie am câștigat evenimentul pentru că nu s-a prezentat nimeni altcineva din cei ce s-au înscris. Să mă lămurească organizatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts