Jump to content

Fifa 2018


Helios
 Share

Recommended Posts

FIFA 18 este deja în producţie, mulţi dintre noi ne gândim deja la acest joc cu toate că FIFA 17 ne oferă cam tot ce ne dorim de la un simulator de Fotbal European. În acest articol veţi afla data de lansare a noului FIFA 18, ştiri şi alte zvonuri.

 

Dupa ce in ultimii ani Ea Sports l-a ales pe Lionel Messi ca si coperta, acum a venit randul lui Cristiano Ronaldo. Acesta va promova cel mai asteptat joc al acestui an, care la prima vedere se prezinta foarte bine, cu o grafica de invidiat, gameplay-ul fiind si el foarte ok. Trailer-ul are o durata de 50 de secunde, iar dupa cum puteti vedea la finalul acestuia, data oficiala de lansare este 27 septembrie 2017.

 

Fifa 18 va fi disponibil pe Xbox One, PC, PS3, PS4, Nintendo Switch si Xbox 360. Ca si o prima noutate, am putea spune ca este prima data cand Cristiano apare pe coperta Fifa, in trecut promovand mai des PES-ul (Pro Evolution Soccer). Daca tot am deschis acest subiect, se pare ca PES ocupa foarte rapid teren in ceea ce priveste popularitatea jocului, astfel incat Fifa 18 trebuie sa se ridice la asteptarile fanilor si sa ne uimeasca cu ceva nou.

Prin urmare, anul acesta este cel mai important an pentru cei de la EA Sports, fiind nevoiti sa isi intreaca recordul de vanzari si sa vina cu performante sporite. Cu toate ca jocul va fi disponibil de pe data de 27, acesta va ajunge pe piata in data de 29 septembrie, iar pentru abonatii Origin Access si EA Access de pe data de 21. Totodata, cei care vor precomanda FIFA 18 Ronaldo Edition, se vor bucura de de joc cu o zi mai devreme, pe data de 27.

 

Sursa : CLick

Edited by Helios
Link to comment
Share on other sites

Imi place cum ai descris, abia astept sa se dea release la cel de pe nintendo switch (de aia l-am si cumparat).

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.