Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Sistem Ajutor Financiar

Kelton
 Share

Ajutor Financiar  

301 members have voted

1. 1. Ati dori adaugarea unui sistem de ajutor financiar pentru bizuri/case?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

3 hours ago, Claudiu said:

M-am saturat sa ma repet, imprumutul se acorda si la sume mari, de zeci/sute mil. Poti vinde mai usor un biz/casa, poti cumpara mai usor. Dar n-are rost sa vorbesc cu tine. Nu stiu cum ai ajuns lider. Nici sa citesti un topic nu esti in stare.

Esti cam arogant si nu prea intelegi, chiar jalnic. Le spui strainilor sa voteze "DA". :)) Tine-o cu ideea ta. O sa se ajung sa aiba X CNN la lvl. 10. 

2 minutes ago, GF Vlad HN said:

Esti cam arogant si nu prea intelegi, chiar jalnic. Le spui strainilor sa voteze "DA". :)) Tine-o cu ideea ta. O sa se ajung sa aiba X CNN la lvl. 10. 

Iarasi ne arati ca te duce capul cat motorul unui trabant. CNN are setat levelul la 35, nici daca ar fi cel mai bogat civil n-ar avea cum sa-l cumpere...dar ce mama naibii sa-ti cer tie, esti un copac.

Iti sugerez sa te lasi de dat "maxime" si sa nu-ti mai pui amaratii de membri sa voteze ca s-ar putea sa ramai dracului fara liderul ala parlit pe care-l ai.

Mai mult, uita-te la voturi putin, 83% majoritate, ce vii tu sa imi dai sfaturi? Continua cu imaginatia ta ultra lipsita de realism si lasa-ma, poate mai castigi un war in loc sa comentezi aici ca te-ai facut de rahat prea rau.

Edited by Claudiu

Just now, Claudiu said:

Iarasi ne arati ca te duci capul cat motorul unui trabant. CNN are setat levelul la 35, nici daca ar fi cel mai bogat civil n-ar avea cum sa-l cumpere...dar ce mama naibii sa-ti cer tie, esti un copac.

Iti sugerez sa te lasi de dat "maxime" si sa nu-ti mai pui amaratii de membri sa voteze ca s-ar putea sa ramai dracului fara liderul ala parlit pe care-l ai.

Mai mult, uita-te la voturi putin, 83% majoritate, ce vii tu sa imi dai sfaturi? Continua cu imaginatia ta ultra lipsita de realism si lasa-ma, poate mai castigi un war in loc sa comentezi aici ca te-ai facut de rahat prea rau.

Intr-adevar, am facut un PM cu toti membrii mei sa voteze "NU", m-ai prins. :(( 

Tot nu intelegi, e vorba de principiu, am dat doar un exemplu. 

App., te astept si pe tine sa ai prima mafie in FH. :)) 

Just now, GF Vlad HN said:

Intr-adevar, am facut un PM cu toti membrii mei sa voteze "NU", m-ai prins. :(( 

Tot nu intelegi, e vorba de principiu, am dat doar un exemplu. 

App., te astept si pe tine sa ai prima mafie in FH. :)) 

Esti atat de bleg si de fecior incat nu realizezi ca eu am inventat sistemul de war-uri, in 2011 cand dumitale inca erai pe la gradinita eu aveam la mine pe server sistemul care ulterior a fost imprumutat de B-Zone.

Lasa-ne cu inteligenta ca ne-a luat capu'.

1 minute ago, Claudiu said:

Esti atat de bleg si de fecior incat nu realizezi ca eu am inventat sistemul de war-uri, in 2011 cand dumitale inca erai pe la gradinita eu aveam la mine pe server sistemul care ulterior a fost imprumutat de B-Zone.

Fara ura, zici sa nu deviezi de la subiect si vad ca faci o tentativa de a jigni. Mai calmeaza-te ca nu-si are rostul.

7 minutes ago, Claudiu said:

Dumnezeu, tu ești? ;) Hai ca n-are sens sa te mai bag in seama pentru ca nu poti sa ma intelegi. E vorba de principiu. Nu o sa schimbe cu nimic economia cum sustin unii si poate ca si tu. De asemenea, nu intelegi ca este parerea mea si ca nu trebuie sa te ambalezi atata. ;)) 

Edited by GF Vlad HN

atentie, 2 parliti se cearta pe-aici. evitati topicul ca iese foc. 

cand o sa realizati ca singura chestie care va mai tine in viata e SISTEMUL DE WAR, va fi prea tarziu. dar pana atunci, continuati sa ne surprindeti prin "sisteme de ajutor financiar". un prim lucru la care sa va bateti putin cu capu, noua astora de la war nu ne pasa ca esti din talibania, si daca rupi codu pe toti ai si tu scuza ca "sunt din talibania am net prin sarma si am ping 3000".

58 minutes ago, GF Vlad HN said:

Dumnezeu, tu ești? ;) Hai ca n-are sens sa te mai bag in seama pentru ca nu poti sa ma intelegi. E vorba de principiu. Nu o sa schimbe cu nimic economia cum sustin unii si poate ca si tu. De asemenea, nu intelegi ca este parerea mea si ca nu trebuie sa te ambalezi atata. ;)) 

5 minutes ago, HermenotisEGIPT said:

atentie, 2 parliti se cearta pe-aici. evitati topicul ca iese foc. 

cand o sa realizati ca singura chestie care va mai tine in viata e SISTEMUL DE WAR, va fi prea tarziu. dar pana atunci, continuati sa ne surprindeti prin "sisteme de ajutor financiar". un prim lucru la care sa va bateti putin cu capu, noua astora de la war nu ne pasa ca esti din talibania, si daca rupi codu pe toti ai si tu scuza ca "sunt din talibania am net prin sarma si am ping 3000".

Nu ti-am spus sa nu-ti mai aduci animalele din factiune? O dam pe adus de animale? Ce-ar fi sa faci un war cu prietenii tai din gangurile rivale in acest topic? Stati cuminti feciori! Va zice eo.

Edited by Claudiu

12 minutes ago, Claudiu said:

Nu ti-am spus sa nu-ti mai aduci animalele din factiune? O dam pe adus de animale? Ce-ar fi sa faci un war cu prietenii tai din gangurile rivale in acest topic? Stati cuminti feciori! Va zice eo.

Ai demonstrat aici cat de educat esti. ;) 

2 minutes ago, Claudiu said:

Stiam deja cat de educat sunt. Tu ai demonstrat cat de inteligent esti. Poti sa-ti iei animalele pana nu facem colosseum aici? Sal.

Imi pare rau, frate. Poate ca ai dreptate, tu esti taximetrist, le ai cu afacerile presupun. ;)) 

Just now, GF Vlad HN said:

Imi pare rau, frate. Poate ca ai dreptate, tu esti taximetrist, le ai cu afacerile presupun. ;)) 

Sunt civil. Ne oprim din off-topic? Sa-ti zic o chestie. Eu daca iau warn sunt impacat cu situatia, tu daca iei warn, e groasa treaba.

3 minutes ago, Claudiu said:

Sunt civil. Ne oprim din off-topic? Sa-ti zic o chestie. Eu daca iau warn sunt impacat cu situatia, tu daca iei warn, e groasa treaba.

Desigur, dar invata altadata sa nu mai sari asa cand un om isi spune parerea. Pur si simplu nu ai inteles ce am vrut sa iti zic. Era vorba de principiu. Nu vad cu ochi buni asta. Ar fi urat sa aiba toti civilii de level 10 casa pe VW. In fine, ti-am zis, fiecare cu parerea lui.

4 minutes ago, GF Vlad HN said:

Desigur, dar invata altadata sa nu mai sari asa cand un om isi spune parerea. Pur si simplu nu ai inteles ce am vrut sa iti zic. Era vorba de principiu. Nu vad cu ochi buni asta. Ar fi urat sa aiba toti civilii de level 10 casa pe VW. In fine, ti-am zis, fiecare cu parerea lui.

Principiul tau a fost exprimat foarte prost. D-aia mai bine iti revizuiesti opinia acceptand si niste argumente obiective. Ai vazut? Tot ce a fost nevoie a fost putina ambitie! Salut!

1 hour ago, Claudiu said:

usor bai tu asta ca nu m-a adus nimeni, sunteti amandoi niste idioti. as putea sa-mi bat putin capul cu tine dar nu meriti osteneala.

@@Kelton

Good idea about load but mote work is require on that case.

If a player bought biz for 10kk with 25% loan and than sell it to his 2nd id for 10k than what will happens? Loan returned 2500$.?

If a house / biz bought with Loan and later on it goes to state , loan removed?

7 hours ago, GF Vlad HN said:

Ce iti pui mintea cu asta ma? Asa rai ai ajuns? :))) Nu vezi ca plange la toti care au votat "Nu" ? El cu asta traieste, lasa-l in pace, nu are rost. :)) E vai de el.

7 hours ago, Claudiu said:

Votati cu NU pentru ca e o prostie acest sistem, in loc sa faca ceva mai benefic serverului, sa te joci mai mult pentru a obtine ceva, ei propun chestii d-astea sa te joci 2 saptamani, ai tot ce vrei, iar apoi te lasi. :)) Misto.

3 hours ago, RW Akki said:

@@Kelton

Good idea about load but mote work is require on that case.

If a player bought biz for 10kk with 25% loan and than sell it to his 2nd id for 10k than what will happens? Loan returned 2500$.?

If a house / biz bought with Loan and later on it goes to state , loan removed?

The loan is secured by your property, you can't sell it with a lower price than the loan. So if you take a loan of 1 million, you can sell your property for a minimum of 1 million.

Edited by Claudiu

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.