Jump to content

[REZOLVAT] Problema San Andreas single player si SAMP

Giovanni04

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Incerc sa deschid jocul, imi apare un blackscreen ca si cum s-ar deschide, gen un blackscreen scurt, o fractiune de secunda, ma lasa pe desktop, apoi imi apare the s-a schimbat la windows 7 basic or idk, si apare iarasi un blackscreen asa gen apare si dispare, cum face si prima oara, tot ce am explicat se intampla in 1-2 secunde.
Screenshot (în caz că este necesar): https://imgur.com/a/Pl62X

Alte precizări: Nu am moduri, am reinstalat jocu de 3-4 ori

6 hours ago, Giovanni04 said:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Incerc sa deschid jocul, imi apare un blackscreen ca si cum s-ar deschide, gen un blackscreen scurt, o fractiune de secunda, ma lasa pe desktop, apoi imi apare the s-a schimbat la windows 7 basic or idk, si apare iarasi un blackscreen asa gen apare si dispare, cum face si prima oara, tot ce am explicat se intampla in 1-2 secunde.
Screenshot (în caz că este necesar): https://imgur.com/a/Pl62X

Alte precizări: Nu am moduri, am reinstalat jocu de 3-4 ori

Open Control Panel ->Troubleshooting -> Appearence and Personalization 

Dupa o sa iti apara ceva pe ecran si apesi Next.

(Nu am mai intalnit aceasta eroare pana acum la cineva, este doar o solutie gasita pe internet inca ma intreb cum de lumea mai foloseste w 7 sper ca te-am ajutat.)

40 minutes ago, WG DREADLY said:

Încearcă alt crack.

Daca e foame de facut posturi iti recomand alte sectiuni...

Este exact acelasi mesaj, probabil din cauza internetului sau din neatentie a creat doua topicuri...

Dar poți juca, nu? 

Adica după ce îți schimba tema, poți da resume la joc și să-l joci fără probleme. 

Ce San Andreas ai? Cel de la hooldum? (parca asa era numita vers. Aia) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.