Jump to content

Dodon, mesaj pentru Iohannis de 1 Decembrie

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

imageResize?path=%2Fmedia%2Fimages%2F2017-12%2F12011108-130412013.jpg&size=6

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis vineri un mesaj de felicitare omologului său român, Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României, informează un comunicat de presă postat pe site-ul președinției Republicii Moldova.

"Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relațiilor tradiționale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat și susținere reciprocă. Totodată, țin să vă aduc sincere mulțumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova", a scris Dodon în mesajul adresat șefului statului român.

Dodon și-a exprimat "ferma convingere" că și pe viitor cele două părți vor menține "un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie și colaborare existente între țările noastre vor continua să se dezvolte și să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state".

Liderul de la Chișinău a anunțat și pe contul său de Facebook, într-un mesaj scris în limba română, că i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui României de 1 decembrie.

SURSE: AGERPRESAdevărulUNIMEDIARealitateaTimpulCotidianul.

2 hours ago, DEALERtov said:

Ce s-a intamplat de nu l-a mai dat jos pe Dodon dupa scandalul de acum 2 luni?

N-a fost suspendat deloc. Doar i s-a interzis dreptul de a numi in functie pana ce era numit respectivul. Dar el tot avea atributii de presedinte, coloana oficiala, etc.

Edited by Claudiu

29 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Instituirea interimatului funcției, cauzat de refuzul deliberat de a executa o obligație constituțională și circumstanţele care justifică interimatul funcţiei de Preşedinte urmează a fi constatate în fiecare caz în parte de către Curtea Constituțională, în conformitate cu competența atribuită acesteia prin articolul 135 alin. (1) lit. f) din Constituție.

Daca te uiti in decizia curtii cu putine cunostinte legale, o sa-ti dai seama ca el a fost "suspendat temporar" dar fara un termen, a fost exact pana intra intermatul sa-l numeasca pe Ministrul Apararii in functie si dupa isi reia puterea.

Ca sa te luminezi.

Incearca te rog sa nu mai dezbati lucruri cu mine pentru ca urasc sa ma contrazic cu persoane mai putin pregatite si cu atat mai mult, cu persoane care vorbesc fara sa se informeze. Deci te rog, daca mai vrei sa spui ceva, nu o mai face. Admite ca ai inteles gresit, in gand, nu aici si aia e.

8 minutes ago, Claudiu said:

urasc sa ma contrazic cu persoane mai putin pregatite

Tu ai terminat Dreptul, sau ce?

9 minutes ago, Claudiu said:

daca mai vrei sa spui ceva, nu o mai face

Cine naiba eşti tu să mă cenzurezi pe mine?

9 minutes ago, Claudiu said:

Admite ca ai inteles gresit, in gand, nu aici si aia e

Citez din sursa ta: "Curtea Constitutionala de la Chisinau decisese, marti, ca refuzul sefului statului de a-si executa obligatiile constitutionale constituie imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile si justifica instituirea interimatului."

1 minute ago, BIS aka OldNab said:

Tu ai terminat Dreptul, sau ce?

Cine naiba eşti tu să mă cenzurezi pe mine?

Citez din sursa ta: "Curtea Constitutionala de la Chisinau decisese, marti, ca refuzul sefului statului de a-si executa obligatiile constitutionale constituie imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile si justifica instituirea interimatului."

Nu trebuie sa termin dreptul ca sa cunosc legi, trebuie doar sa imi placa sa invat.

Eu nu te cenzurez pe tine, eu iti explic ca asta-i ultima postare in acest topic. Cel care cenzureaza esti tu, vezi mai jos.

Exact a cenzura inseamna ce faci tu, scoti din context anumite fraze pentru a cenzura adevaratul sens.

Cu aceasta postare inchei schimbul de replici aici, prostia din nou domina pe bizon. Salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.