Jump to content

[DISCUSS HISTORY] - Intervenţia armată a Rusiei în Ucraina

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru history lesson

Intervenţia armată a Rusiei în Ucraina

În acest topic puteţi discuta liber despre intervenţia armată a Rusiei în Ucraina (2014-prezent).

Asiguraţi-vă că aţi citit Regulamentul înainte de a posta!

Edited by BIS aka OldNab

De cand cu NATO si UE parca Rusia tot cauta solutii ca sa mai cucereasca alte teritorii. Se vede clar ca le e frica sa declare razboi, in loc sa faca asta trimit mercenari si dupa incearca sa acopere totul. Probabil ca daca nu era NATO, foste statele comuniste ii apartineau iar Rusiei. Nu stiu ce sa zic.

Nu sunt de acord. Slavii nici măcar nu erau consideraţi inferiori, cel puţin în Mein Kampf în primul volum nu specifică asta. Slavii nu sunt cu nimic inferiori. De fapt, nicio rasă nu e inferioară prin naştere, ci prin educaţie.

Ţine cont că şi noi suntem slavi, într-o măsură destul de importantă.

5 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Exact, chiar daca toti romanii vor sa fim latini, noi suntem de fapt slavi, mai ales cand am fost ocupati de popoarele migratoare. Totusi ma gandesc ca ce voia el sa spuna e sa invinga URSS.

Rusia și SUA(NATO) nu-și permit să-și declare război una alteia deoarece consecințele unui astfel de război pot fi dezastruoase, deci nu e vorba de frică, ci e vorba de rațiune. Atât timp cât Rusia și SUA nu se vor lupta față la față, neoficial va continua să existe ”Războiul Rece”. Adică, dacă privim situația Ucrainiei vedem exact aceași situație ca în a 2-a jumătate a sec. XX: Un conflict de interese politice între 2 mari blocuri militare, Rusia și SUA(NATO). Ambele se implică indirect în războiul din Crimea, Rusia pe de o parte trimite mercenari iar SUA pe de altă parte se implică în organizarea și antrenarea trupelor maidane.

Totuși, implicarea Rusiei în acest conflict e ceva dezgustător. Din punct de veder istoric, după acțiunile lui Hrusciov, Rusia n-are ce cauta în Crimea.

Din punct de vedere legislativ, Crimea nu-și poate determina singură soarta, soarta Crimeei trebuie să fie determinată în urma unui referendum național și nu local.

Manipularea și falsificarea alegerilor, alături de lovitura de stat, au fost sunt acțiuni înterprinse de Rusia.

Rusia transferă ilegal în Crimea trupe ruse gata pentru luptă.

Nu e coincidență că fix să înceapă războiul când președintele ucrainean este plecat din țară. 

P.S. Se vede că FSB-ul aka KGB-ul, știe să-și facă bine treaba când e vorba de anexări.

Argumentele în favoarea ruşilor există, totuşi... istoric vorbind, Crimeea le-a aparţinut, lucru dovedit de majoritatea etnică covârşitoare a ruşilor.

Însă sunt de acord că ceea ce fac ruşii este, ca de obicei, o ticăloşenie.

Se poate vedea ca Rusia vrea sa ,,distruga'' unele state, mai ales pe cele care au apartinut U.R.S.S. Dupa cum stim, a mai existat un eveniment, Stalin voind sa distruga natiunea ucrainiana si ca urmare, teritoriul sa-l ia. Cu toate acestea, dupa parerea mea, ar fi mai bine sa nu mai faca lucruri din acestea rusii.

Edited by Nasu'

Socot ca ceea ce a facut Rusia este urat, luand in vedere ca multi Ucraineni cat si Rusi se socot intre ei ca "frati", faptul ca a intrat Rusia in Crimeea, a adus o stare de ura si conflict intre ele doua..

Dupa parerea mea este josnic sa faci asa ceva..

Edited by Iaroslav

On 12/13/2017 at 7:58 PM, BIS aka OldNab said:

Nu sunt de acord. Slavii nici măcar nu erau consideraţi inferiori, cel puţin în Mein Kampf în primul volum nu specifică asta. Slavii nu sunt cu nimic inferiori. De fapt, nicio rasă nu e inferioară prin naştere, ci prin educaţie.

Daca bine-mi amintesc din Mein Kapmf, am citit-o acum mult timp, Hitler nu  ii considera inferiori pe slavi, de aia voia sa scape de ei si avea pentru acestia o ura aparte. Noi am fost considerati de Hitler latini, desi nu-mi amintesc sa faca vreo referire specifica la adresa noastra, dar din moment ce n-a manifestat nici un sentiment de ura fata de noi decat atunci cand l-am tradat, cred ca se subintelege ca n avea nimic cu noi, prin urmare cred ca avea ceva cu aia de la BUG incolo. Noi suntem o combinatie de latini, slavi si alte popoare migratoare.

Edited by Kayac

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.