Jump to content

Rapoarte activitate, reguli sublideri, legalizare moduri, waruri sarbatori / Activity reports, subleader rules, mod legalization, holiday wars

Kelton
 Share

Recommended Posts

In sfarsit, dupa cateva luni bune in care ati transformat serverele de samp intr-o inchisoare, unde nu ai voie sa faci nimic ati venit cu ceva care ma face sa mai joc, asa si acum sper ca urmeaza sa fie scoasa aia cu skin de pd la /duty, ca sincer mai bine mi-as da cu un par in cap de cat sa port niste skinuri de zici ca sunt homosexual.

În sfârşit o decizie corectă, mai puțin aia cu oprirea wars în timpu vacanței.Adică serios, cât de imbecil să fii să votezi oprirea acestora?Există inactivitate, poate sunt unii care vor să joace in timpul vacanței.Încă odată, efectul de turmă şi mă refer aici la taximetriştii care sunt in gangs e inutil.

14 minutes ago, TheCrack said:

In sfarsit, dupa cateva luni bune in care ati transformat serverele de samp intr-o inchisoare, unde nu ai voie sa faci nimic ati venit cu ceva care ma face sa mai joc, asa si acum sper ca urmeaza sa fie scoasa aia cu skin de pd la /duty, ca sincer mai bine mi-as da cu un par in cap de cat sa port niste skinuri de zici ca sunt homosexual.

pana sa fie adaugat sistemul asta cu skinurile de 1kk sa l poti purta si daca esti in factiune, era la fel cum e acum, erai in factiune iti purtai skinu de factiune pentru ca nu aveai alta posibilitate, doar daca ii bagai lui bobo in buzunar 30 de euro sau cat costa un skin. nu inteleg de ce va ambalati atat pentru asta, mi se pare ok pentru un server rp. "sa port niste skinuri de homosexual" e doar un joc frate, e doar un skin, nu folosesti un skin sa atragi pasarici sau ceva de genul, potoliti va.

Just now, Morello S4F said:

pana sa fie adaugat sistemul asta cu skinurile de 1kk sa l poti purta si daca esti in factiune, era la fel cum e acum, erai in factiune iti purtai skinu de factiune pentru ca nu aveai alta posibilitate, doar daca ii bagai lui bobo in buzunar 30 de euro sau cat costa un skin. nu inteleg de ce va ambalati atat pentru asta, mi se pare ok pentru un server rp. "sa port niste skinuri de homosexual" e doar un joc frate, e doar un skin, nu folosesti un skin sa atragi pasarici sau ceva de genul, potoliti va.

faza e ca, acum daca iei duty iti da skinu de r1, si nu-l poti schimba, defapt poti dar iti scoate duty automat.

8 minutes ago, TheCrack said:

faza e ca, acum daca iei duty iti da skinu de r1, si nu-l poti schimba, defapt poti dar iti scoate duty automat.

atunci asta i o problema si trebuie rezolvata, e si normal. am tot auzit asta, eu am rank 4 si imi ramane acelasi skin si cu duty si fara, probabil ca nu l am schimbat deloc de cand s a bagat asta. oricum am cel mai smecher skin de pe sampB-) 

4 hours ago, A n d r e i said:

Fake Afk, dupa parerea mea, ar trebui sa fie in continuare interzis, se face prea usor abuz, eu fiind in PD o sa fie enervant sa filmez 3 minute cum sta unu pe loc doar pentru ca abuzeaza

In regulamentul de PD exista urmatoare regula, daca suspecyul nu raspunde la somatii, dar sta pe loc, sunteti obligati sa asteptati 30 de secunde inainte de a il omori, nu trebuie sa astepti 3 minute, doar 30 de secunde, 3 minute astepti atunci cand are clepsidra.

Bad update according to me.... stamina is main hing for escapers and the delight of success is when it is hard to achieve. Also fake escape is not a big deal but legalizing it makes it more easy to cheat. Players cheat i admit but now they will more easily.

Ceaw,

Macar asa sa avem o reputatie. B-zone, primul server care legalizeaza coduri :)

Parerea mea este ca era mai bine sa  fi lucrat la un Anti-Cheat bun si sa nu mai ajungem in situatii de astea

Sincer, mai frumos este SA:MP clear(fara moduri) decat cu tot felu de tentative de anticheaturi, coduri, moduri care iti aduc un avantaj mare etc..

Doar mi-am exprimat parerea :) in proportie de 70% sunt multumit cu aceasta idee

ON: Nu stiu cum e pe alte RPG-uri, dar pe 1 cand ai war, ca mafie cu 40 de membri, contra unei mafii cu 15-20 de membri, iti scoti peri albi de la alergat pe turf :) Toata lumea care vine cu "Hai sa legalizam si renko", "hai sa ne dam toti cu capu de pereti ca suntem destepti si comentam aiurea", ganditi-va foarte bine ce face modu' ala inainte sa dati cu ciocu' si sa latrati ca, vezi Doamne, pe voi poate nu va avantajeaza cu nimic. Daca nu va convine, nu-l folositi, fratilor! Sunt destui care fac recorduri de timp la alergarea in viteza pe turf in alea 30 de minute, stati linistiti ;)

OFF: @BBU ZEW admin arogant.. =))

Edited by GF iRazorROYAL
Ca vreau, ca pot, ca da.

2 minutes ago, UNDERMAN said:

E ok nasule , iti propun si eu ca la cererile de unban sa nu raspunda toti taximeTRISTII gen Dookie , ms

Ar putea sa desfinteze Cheater Team mai bine, toti de acolo spun ca ai cod chit ca tu tragi normal sau cu cod.

40 minutes ago, GF CracKen AmArfe said:

Faza cu fake escape se va abuza de el multe si pentru ore și așa se va duce.

nu se abuzeaza de nimic, orele se contorizeaza cand te misti, poti sa stai cate ore vrei tu pe esc cu fake esc (adica sa nu ai clepsidra dar sa ai jocul in bara) si nu faci nici un minut jucat, stai linistit.

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.