Grenex Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Nick-ul tau:Grenex. Server:RPG4 Descrierea bugului:Pai am luat din shop de la Christmas Silver Package cu 2400 gold, am primit un sultan si restu ce mai da pe acolo, am tinut sultanu 1 zi sau 2 si am decis sa-l vand la DealerShip, am dat din curiozitate pe /v - Informatii si am vazut la pret ca este 600 si ceva k, m-am dus la DS sa-l vand, cand am dat /v - sultan - vinde imi apare ca este 200k, cred ca este un bug sau ceva, daca nu, sa ma faceti sa inteleg va rog. Nu am vandut inca masina, astept raspuns. Screenshot(s):https://imgur.com/a/dJ361 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' AnTiDoT Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Așa apare când îl iei cu gold, din cauza asta arată așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenex Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 Mersi frumos, puteti da T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Când primesti masină de la acele cadouri, se ia ca si cum ai cumpăra masina cu GOLD, când vrei să o vinzi primesti doar 40% din pretul de pe [/v] -> Informatii, spre deosebire de masinile normale care se returnează la DealerShip cu 60% din pretul initial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Prețul unui vehicul nu e egal cu prețul de vânzare a unui vehicul la dealership. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.