xPhenoZEWx Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 (edited) Uitați câteva din lucrările mele, pe care le-am început de aseară. O să mai postez. Edited December 30, 2017 by xPhenoZEWx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divyanshu Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 (edited) Nice work . Keep It Up Bro Edited December 30, 2017 by Divyanshu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Hmm. Tu eşti chiar opusul unora de pe această comunitate. În loc să le faci pe unele prea luminoase, parcă le faci prea gri, prea triste. Ţi-aş recomanda să te joci ceva cu contrastul, poate chiar şi cu luminozitatea sau cu filtre ca să dea mai bine lucrarea. Textul este destul de OK. În lucrarea cu dl. tatuat totuşi mi s-a părut că n-ai pus brush-ul prea bine, nu ştiu sigur daca l-ai pus pe Soft Light, iar dacă l-ai pus, lasă opacitatea mai mică. kw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 18 minutes ago, Splash RPG3 said: Hmm. Tu eşti chiar opusul unora de pe această comunitate. În loc să le faci pe unele prea luminoase, parcă le faci prea gri, prea triste. Ţi-aş recomanda să te joci ceva cu contrastul, poate chiar şi cu luminozitatea sau cu filtre ca să dea mai bine lucrarea. Textul este destul de OK. În lucrarea cu dl. tatuat totuşi mi s-a părut că n-ai pus brush-ul prea bine, nu ştiu sigur daca l-ai pus pe Soft Light, iar dacă l-ai pus, lasă opacitatea mai mică. kw Mulțumesc de părere, o să țin cont, dar ăsta cam e stilul meu de a lucra, întunecat, am învățat asta de la un designer care pentru mine mi se părea că lucră excelent... . Genul ăsta de poze îmi plac mie, întunecate, în viziunea mea arată foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 (edited) Liber de utilizat. Aștept +1 dacă vă place. De continuat o să continui și dacă nu vă place, atât timp cât mie îmi place să lucrez în Photoshop:)). Temă de azi: mașini. Edited January 1, 2018 by xPhenoZEWx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Ie frumoase mașnițili si avatarili ie frumoase. +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Sunt ok, dar unele lucrari sunt prea intunecate, de ex: . Inteleg, asta este stilul tau, dar niciodata nu e prea tarziu sa-l schimbi in unul mai bun si mai placut, daca o sa ramai la acest stil n-ai sa te dezvolti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 24 minutes ago, ToVarasu Adrian said: Sunt ok, dar unele lucrari sunt prea intunecate, de ex: . Inteleg, asta este stilul tau, dar niciodata nu e prea tarziu sa-l schimbi in unul mai bun si mai placut, daca o sa ramai la acest stil n-ai sa te dezvolti. Mulțumesc de sfat, dar prim apoză era întunecată de felul ei, dar la a 2-a poză, da am cam scăzut din saturație... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 Am trecut și eu pe la cereri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CONTSTERS Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Sunt foarte bune,dar te mai astept si cu alte lucrari.. +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 39 minutes ago, Kaneki said: Sunt foarte bune,dar te mai astept si cu alte lucrari.. +1 Mulțumesc mult! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 (edited) Dați +1 că nu muriți. Edited January 3, 2018 by xPhenoZEWx Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Per ansamblu e ok. Mai lucreaza la text. KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
webby Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 lucrezi foarte frumos, chiar imi plac lucrarile tale. o mica rugaminte am si eu: imi poti da te rog niste fonts pe care tu le folosesti si arata ok? mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Nerespectare regulament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts