Jump to content

[BUG] Misiunea lui Ryder

Nic

Recommended Posts

Nick-ul tau: Nic.1337

Server: RPG4
Descrierea bugului: Unde e checkpointu pentru misiune? Daca mai faceam misiunea nu aveam de unde sa stiu unde trebuie sa merg.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/5v6hZ

Sugestia mea este sa lasati macar pentru o saptamana update-urile si sa va ocupati de buguri serios. In ultimul timp zi de zi se gasesc tot mai multe buguri pe server si nu e de bine. Rezolvati cateva buguri si faceti iar update, am inteles facem update-uri multe si frumoase. Dar lasati naiba Update-urile si ocupati-va serios de buguri, nici clan HQ nu se mai poate da, s-a zis mai demult ca a fost rezolvata problema cu Clan hq ca nu corespunde hq-ul clanului din game cu cel de pe web, nici o schimbare. Acum s-a buguit tot sistemul de CLAN HQ. Felicitari!

Sa nu mai zic ca zi de zi se plang jucatorii de diverse buguri, nu e ok si o sa scada comunitatea din nou daca o sa ramana doar in update-uri si bugurile salpa.

Uitati-va cate Buguri s-au gasit intr-o saptamana, peste 20. Credeti ca e OK? Eu zic ca nu. Daca se gasea cateva buguri maxim 5-6 maxim mai ziceam si eu ca v-au scapat dar va-ti cam luat-o in cap, o sa dau mai multe PM-uri la Kelton, Bobo pentru a incerca remedierea acestei probleme.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.