Jump to content

Fata lu BOBO la donatii mari.

Dr.Love
 Share

Recommended Posts

mnah se putea si mai bine..

Clar :))))). Nu intelege gresit, nu am nimic cu romii, dar nu iesii in evidenta, ca te bate bulibasa de la voi de acolo din satra. :D
Eu doar glumesc, tu ai luat-o in serios. Crezi ca am facut poza sa rad de Bobo ? Nu, am facut-o sa ma simt eu bine, dar vad ca am dat de pupi-ncuristi.
O seara faina si un an nou fericit !
Daca o continui, inseamna ca tu esti cel needucat de aici. Salut!

• BIS aka OldNab changed the title to Fata lu BOBO la donatii mari.
13 hours ago, ValentinGH said:

Clar :))))). Nu intelege gresit, nu am nimic cu romii, dar nu iesii in evidenta, ca te bate bulibasa de la voi de acolo din satra. :D
Eu doar glumesc, tu ai luat-o in serios. Crezi ca am facut poza sa rad de Bobo ? Nu, am facut-o sa ma simt eu bine, dar vad ca am dat de pupi-ncuristi.
O seara faina si un an nou fericit !
Daca o continui, inseamna ca tu esti cel needucat de aici. Salut!

ma doare la blanos de bobo, nu pup pe nimeni in cur, problema e ca toti retardatii se vad memeri de cand cu sectiunea asta si imi vine sa vomit cand va vad.

3 hours ago, IarAmBan said:

Coae esti retardat? Taci odata ca esti enervant. Omul a spus ce e drept, copil de 14 ani ce esti. S-a umplut comunitatea de plozi ca tine!

Vai, maturulee

Edited by PeTro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.