Jump to content

[B-ZONE Battle] richter vs RaresT

richter
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: richter
  • Numele celui provocat: @RaresT
  • Tema luptei: LOGO free
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): - 
  • Deadline time posting: 24h
Edited by richter

votez v2, la v1 nu mi se pare calitatea asa de bună, dar poate să fie şi de la imgur. ultimua liniuţă de la delivery box (cea de sus) nu este ca celelalte, parcă nu "intră" aşa în cutie dacă ştiţi ce zic. la text nu ştiu dacă a fost intenţionat, dar la T-ul de la 'THUNDER' se văd fulgerele alea (în partea dreaptă a literei) şi nu arată tocmai bine. plus ca Y-ul este rupt abrupt. la a doua nu am ce comenta.

Edited by Splash RPG3

Îmi place v1, l-aș vota doar că nu este așa de bine structurat. Se vă mici greșeli, care se plătesc evident.

Îmi place, evident și v3, dar în afară de un text și câteva efecte să facă acel text să iasă în evidență, nu văd altceva.

Votez V1, chiar și cu acele mici greșeli. Este ceva mai rar făcut de cineva.

Am să voetz prima lucrare, de ce?

Fiindcă este una mai dezvolată, cu o idee mai bună, chiar dacă conține mici greșeli, aceasta este făcută pentru o provocare, nu pentru cineva ce a plătit, așa că poate conține câteva mici erori, repet, părerea mea este că a avut o idee strălucită.

A doua lucrare, de asemenea, este una super okay, bine lucrată, n-am ce să reproșez.

Votez prima lucrare, mai curata, mai pe gustul meu, si cred ca daca cineva ar vrea sa promoveze o firma, va alege un logo simplu, si care sa atraga atentia

A doua lucrare mi se pare prea incarcata, arata bine, dar, cum am spus, prea incarcata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.