Shaq KIA Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Ce problema ai?: Am frame drop-uri in orice joc. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Inainte cu placa video integrata nu aveam niciun frame drop, chiar daca jucam mai low. Acum de cand mi-am luat placa video indiferent de joc, de rezolutie s.a.m.d, imi merge in 60 fps dar am niste frame drop-uri naspa rau, mi se blocheaza ecranul si revine dupa cateva secunde. Screenshot/Video: Nu e nevoie. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat diferite medote de a instala driver, m-am uitat la tutoriale dar momentan nimic schimbat, poate mă ajutati voi, dau cate +uri vreti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 On 10.01.2018 at 10:07 PM, AlexCNZG said: Ce problema ai?: Am frame drop-uri in orice joc. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Inainte cu placa video integrata nu aveam niciun frame drop, chiar daca jucam mai low. Acum de cand mi-am luat placa video indiferent de joc, de rezolutie s.a.m.d, imi merge in 60 fps dar am niste frame drop-uri naspa rau, mi se blocheaza ecranul si revine dupa cateva secunde. Screenshot/Video: Nu e nevoie. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat diferite medote de a instala driver, m-am uitat la tutoriale dar momentan nimic schimbat, poate mă ajutati voi, dau cate +uri vreti. Ce placa video ti-ai cumparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Ai instalat driverele? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted January 12, 2018 Author Share Posted January 12, 2018 Da, am driverele instalate cu DRIVER MAGICIAN. @Ocaust, nu e o placa video stralucita, Geforce 605 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h i e f Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 2 hours ago, AlexCNZG said: Da, am driverele instalate cu DRIVER MAGICIAN. @Ocaust, nu e o placa video stralucita, Geforce 605 cum e hdd-ul cand ai frame dropuri? vezi daca sta in 100% ce alte componente ai? RAM, CPU etc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted January 12, 2018 Author Share Posted January 12, 2018 @T h i e f 4Gb RAM Intel E7300 (2 CPU) 2,7GHZ CPU usage e 100% mereu, pana sa dau procesul asta pe low, atunci devinde la 50%, si asa e foarte mult... nu imi dau seama de ce.... https://imgur.com/a/u7cqr Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Poate pt ca are 10 ani? Dar chiar si asa, placa aia video e extrem de slaba, pana sa vad ca ai E7300, credeam ca poate e chiar mai slaba decat integrata, deci n-ar trebui sa-i faca bottleneck procesorul. Mai ales ca zici ca-ti mergea mai bine pe integrata. Sunt multe cauze, un proces aiurea, hdd-ul, temperaturi...Si nu mai folosi programe third party pt a instala driverele. Le iei direct de pe site-ul producatorului. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted January 13, 2018 Author Share Posted January 13, 2018 Am rezolvat, puteti da T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 50 minutes ago, AlexCNZG said: Am rezolvat, puteti da T/C Poate spui si altora care au aceasta problema. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 14 hours ago, AlexCNZG said: Am rezolvat, puteti da T/C t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts