NewTone Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nick-ul tau: NewToneServer: rpg3.b-zone.roDescrierea bugului: Cand ma baga la jail , ma teleporteaza in diferite locatii.Screenshot(s): 2 videouri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoByTuu30 Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Bine ca ai observat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Posibil sa fi avut desync sau poate fi de la tine sa nu ti se fi incarcat mapa jailului destul de rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARREN BTG Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Se intampla des. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTone Posted January 18, 2018 Author Share Posted January 18, 2018 On 1/17/2018 at 2:43 PM, AT NicFTW said: Posibil sa fi avut desync sau poate fi de la tine sa nu ti se fi incarcat mapa jailului destul de rapid. Man , am iesit de pe server si am intrat iar , si s-a intamplat la fel! , nu aveam desync. 9 hours ago, WARREN KIA said: Se intampla des. Am observat ,si altor prieteni li s-a intamplat acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G A B I Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Sa speram ca se va rezolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTone Posted January 20, 2018 Author Share Posted January 20, 2018 On 1/19/2018 at 6:47 PM, VGabriel said: Sa speram ca se va rezolva Sa speram ca o sa se rezolve cat mai curand , acum depinde de scripteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Problema asta ține mai mult de conexiunea serverului către voi și cât de repede vi se încarcă textura jailului. Doar cei cu calculatoare slabe sau o conexiune către server slabă vor întâmpina astfel de probleme, așa că nu prea avem ce să facem cu ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.