Jump to content

nu recrutam admini

fug de pd cu katalintalent
 Share

Recommended Posts

Extras din regulament:

"Postarea meme-urilor care nu au legătură cu B-Zone sau cu activităţile comunităţii(cum ar fi gamingul) este interzisă."

Naspa meme, după ce ca nu este de pe b zone, surprinde o fază deja învechită, anune jucătorii care se apucă de servere noi doar pentru o funcție. :(

Edited by TLG AlexDN

12 minutes ago, TLG AlexDN said:

Extras din regulament:

"Postarea meme-urilor care nu au legătură cu B-Zone sau cu activităţile comunităţii(cum ar fi gamingul) este interzisă."

Naspa meme, după ce ca nu este de pe b zone, surprinde o fază deja învechită, anune jucătorii care se apucă de servere noi doar pentru o funcție. :(

nu arata ip, am zis deja, da nu prea am vazut pe aici chestii de genu.

2 minutes ago, TheCrack said:

nu arata ip, am zis deja, da nu prea am vazut pe aici chestii de genu.

Nu contează că nu arăta ip-ul, ai menționat chiar tu că nu e pe b-zone si se vede in chat, după culori.

40 minutes ago, TLG AlexDN said:

Extras din regulament:

idem.

Csf...

• Hawx locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.