Jump to content

Bobo be like

woodstar
 Share

Recommended Posts

3 minutes ago, TLG Lewoo said:

Meme decent, dar sunt destul de sigur ca se implica si bobo cu ce poate.

imi dau seama, dar e amuzant cum toti sar pe FnZ cand intretinerea unui server este mai mult o munca in echipa :) meme-ul nu este adresat cu rautate, ofc 

1 minute ago, BIS aka OldNab said:

@woodstar cam asta e singura vină a lui Bobo... că l-a ţinut în funcţie pe Kelton după greşelile lui, că le-a tolerat şi că a mai şi fost de acord cu plecarea lui Master.

Nu vad cu ce a gresit Kelton(eu joc doar de un an, btw), el se ocupa doar cu administrarea generala a RPG-urilor, ca un a6 doar ca pe toate serverele si cu acces mai mult asupra lor. Nu e nici scripter, nici nimic mai mult :))

@TLG Lewoo păi uite, o greşeală e că eşti lider desi joci de doar un an pe comunitate... nu zic că nu meriţi, poate da, nu ştiu cât de bun eşti tu ca reporter, dar înainte munceai din greu ca să ai o funcţie ca cea de lider. Aveai nevoie de level 45 şi 2.000 de ore jucate doar ca să aplici la helper, darămite ca să devii lider... asta înainte.

Spre exemplu, la deschiderea RPG4 am participat şi eu, şi am aplicat pentru funcţia de lider NR, pentru că NR este facţiunea mea de suflet, pentru că mă descurc foarte bine şi pentru că mă recomanda trecutul (fusesem sublider, de două ori rank 3 şi per total de vreo 8 ori în NR atunci când am aplicat la lider). Acceptat, deşi obţinusem punctaj egal cu Furtuna, cel care făcea B-Vlog (singura lui realizare în NR fiind un rank 4 pierdut pentru inactivitate) a fost ales el în detrimentul meu. Funcţiile pe 4 s-au dat pe ochi frumoşi. Ăsta e doar un exemplu trăit pe propria-mi piele.

De prin 2015 încoace s-a gândit Kelton bine să mai facă nişte bani pentru B-Zone, în detrimentul GM-ului şi al playerilor. Cu acordul lui Bobo, desigur. A scos conturile premium permanente, a introdus sistemul cu gold, a băgat skinurile speciale în shopuri pentru maxim 1kk şi ceva, când ele costau 6-8kk în funcţie de cât de bine negociai tu cu Bobo... a băgat Monster şi Maverick în DS, când ele costau 7-8kk dar erau speciale, pentru că n-avea oricine bănetul ăla şi n-avea oricine Monster şi Maverick pe server, la fel şi cu Shamal (hoho, cine avea Shamal era donator înrăit, nu prea vedeai aşa ceva) sau Sparrow. A băgat şi BMX în DS la 1.000$, când el costa 15€ (era bicicletă specială). Nu mai zic de sistemul cu gold, o mare prostie, de altfel... făcută exact ca să mai genereze nişte caşcaval.

La schimb, ce-au făcut? Au dat funcţii tuturor copiilor noliferi, în detrimentul veteranilor. Şi-au bătut joc de jucătorii vechi cu update-urile şi deciziile lor proaste. Au şters toate sancţiunile vechi (eu am făcut cont separat pentru că aveam prea multe sancţiuni pe primul meu cont şi nu mai puteam intra în facţiuni că nu mă accepta nimeni, în afară de prieteni da' mai rar să ai prieteni lider pe atunci, mai ales că nu eram eu foarte popular pe server pe atunci), lucru care a facilitat accesul în funcţii noliferilor nobi, care habar n-aveau cu ce se mănâncă, de fapt, B-Zone. Iată cum am aplicat şi eu la helper cândva, pe RPG1, după trei mandate consecutive de primar, pe un cont cu level 40 şi ceva şi cu vreo mie cinci sute de ore jucate, inclusiv 200 în ultima lună, fără vreo sancţiune sau FW recent, cu un rank 3 anterior... mă rog, un cont cel puţin notabil. Respins, doar pentru că nu mă suporta un admin. Acceptaţi, ce să vezi? Jucători de level 30, cu rank 2 şi 3, plin de F.W., sancţiuni, 5-600 ore jucate, maxim un an pe comunitate. Eu aveam deja doi atunci, şi mai aveam şi alt cont, de level 50 cu alte aproape 2.500 de ore jucate. Asta aşa, altă experienţă personală...

În fine, pe lângă toate mizeriile astea au frecat GM-ul până a ajuns de la un RPG foarte mişto, captivant, mai înspre RP aşa, la un server aproape similar cu cele freeroam/stunt... nu mai există aproape nicio regulă RP, poţi face ce vrei tu, în facţiuni se dau sancţiuni foarte greu... practic s-a încurajat prostia în rândul jucătorilor şi incapabilitatea în rândul membrilor de facţiune, nu mai vorbesc de stafful inactiv. Regulă de minim de ore lunar, ore jucate obligatoriu prin mişcare... membri de staff fără buletin şi lista acestor eşecuri poate continua.

Pentru ce scriu acum luam lejer ban în dictatura lui Kelton de acum 3-4 ani. Lejer. Acuma sunt detaşat, la fel ca el, văd că nici lui nu-i mai pasă.

20 minutes ago, BIS aka OldNab said:

@TLG Lewoo păi uite, o greşeală e că eşti lider desi joci de doar un an pe comunitate... nu zic că nu meriţi, poate da, nu ştiu cât de bun eşti tu ca reporter, dar înainte munceai din greu ca să ai o funcţie ca cea de lider. Aveai nevoie de level 45 şi 2.000 de ore jucate doar ca să aplici la helper, darămite ca să devii lider... asta înainte.

Spre exemplu, la deschiderea RPG4 am participat şi eu, şi am aplicat pentru funcţia de lider NR, pentru că NR este facţiunea mea de suflet, pentru că mă descurc foarte bine şi pentru că mă recomanda trecutul (fusesem sublider, de două ori rank 3 şi per total de vreo 8 ori în NR atunci când am aplicat la lider). Acceptat, deşi obţinusem punctaj egal cu Furtuna, cel care făcea B-Vlog (singura lui realizare în NR fiind un rank 4 pierdut pentru inactivitate) a fost ales el în detrimentul meu. Funcţiile pe 4 s-au dat pe ochi frumoşi. Ăsta e doar un exemplu trăit pe propria-mi piele.

De prin 2015 încoace s-a gândit Kelton bine să mai facă nişte bani pentru B-Zone, în detrimentul GM-ului şi al playerilor. Cu acordul lui Bobo, desigur. A scos conturile premium permanente, a introdus sistemul cu gold, a băgat skinurile speciale în shopuri pentru maxim 1kk şi ceva, când ele costau 6-8kk în funcţie de cât de bine negociai tu cu Bobo... a băgat Monster şi Maverick în DS, când ele costau 7-8kk dar erau speciale, pentru că n-avea oricine bănetul ăla şi n-avea oricine Monster şi Maverick pe server, la fel şi cu Shamal (hoho, cine avea Shamal era donator înrăit, nu prea vedeai aşa ceva) sau Sparrow. A băgat şi BMX în DS la 1.000$, când el costa 15€ (era bicicletă specială). Nu mai zic de sistemul cu gold, o mare prostie, de altfel... făcută exact ca să mai genereze nişte caşcaval.

La schimb, ce-au făcut? Au dat funcţii tuturor copiilor noliferi, în detrimentul veteranilor. Şi-au bătut joc de jucătorii vechi cu update-urile şi deciziile lor proaste. Au şters toate sancţiunile vechi (eu am făcut cont separat pentru că aveam prea multe sancţiuni pe primul meu cont şi nu mai puteam intra în facţiuni că nu mă accepta nimeni, în afară de prieteni da' mai rar să ai prieteni lider pe atunci, mai ales că nu eram eu foarte popular pe server pe atunci), lucru care a facilitat accesul în funcţii noliferilor nobi, care habar n-aveau cu ce se mănâncă, de fapt, B-Zone. Iată cum am aplicat şi eu la helper cândva, pe RPG1, după trei mandate consecutive de primar, pe un cont cu level 40 şi ceva şi cu vreo mie cinci sute de ore jucate, inclusiv 200 în ultima lună, fără vreo sancţiune sau FW recent, cu un rank 3 anterior... mă rog, un cont cel puţin notabil. Respins, doar pentru că nu mă suporta un admin. Acceptaţi, ce să vezi? Jucători de level 30, cu rank 2 şi 3, plin de F.W., sancţiuni, 5-600 ore jucate, maxim un an pe comunitate. Eu aveam deja doi atunci, şi mai aveam şi alt cont, de level 50 cu alte aproape 2.500 de ore jucate. Asta aşa, altă experienţă personală...

În fine, pe lângă toate mizeriile astea au frecat GM-ul până a ajuns de la un RPG foarte mişto, captivant, mai înspre RP aşa, la un server aproape similar cu cele freeroam/stunt... nu mai există aproape nicio regulă RP, poţi face ce vrei tu, în facţiuni se dau sancţiuni foarte greu... practic s-a încurajat prostia în rândul jucătorilor şi incapabilitatea în rândul membrilor de facţiune, nu mai vorbesc de stafful inactiv. Regulă de minim de ore lunar, ore jucate obligatoriu prin mişcare... membri de staff fără buletin şi lista acestor eşecuri poate continua.

Pentru ce scriu acum luam lejer ban în dictatura lui Kelton de acum 3-4 ani. Lejer. Acuma sunt detaşat, la fel ca el, văd că nici lui nu-i mai pasă.

In mare parte stiam lucrurile spuse mai sus, dar nu le-am privit in sensul in care mi le-ai spus... si ai dreptate.

Functiile pe care le am le-am dobandit extrem de devreme, spre deosebire de TOTI de pe RPG4 doar datorita faptului ca am stat in banca mea si pana in momentul de fata nu am avut nicio tangenta negativa cu vreun jucator.

@BIS aka OldNab Ai dreptate. Îmi plăcea mult să joc pe aceea vreme, dar cu cât avansăm si noi în timp trebuie schimbate lucrurile, nu poti să rămăi cu acel GM când alt server evoluază în alt fel, trebuie schimbate câteva lucruri.

Un alt motiv ar fii noile jocuri care vin ca din bomba si se pierd jucători pentru a se putea juca acele jocuri si SAMP-ul încearcă să evolueze si el cum poate, mai ales că e un joc din 2005, care nu îti mai oferă satisfactia aceea ca înainte.

Edited by South CracKen

@South CracKen GM-ul poate fi modificat însă fără să i se schimbe esenţa... nu e nimic rău să faci update-uri pentru modernizare, dar dacă tu schimbi GM-ul în sine, scoţi reguli care erau de bază înainte, bagi altele noi, care n-au nicio treabă cu un server de RPG, transformi RPG-ul aşa încât să transforme jucătorii în nişte roboţei donatori fără viaţă socială... asta obligat, că eram şi eu un nolifer, doar că diferenţa dintre mine, nolifer în 2014 şi jucătorul X, nolifer în 2018, este că eu eram nolifer pentru că GM-ul, deşi nu mă obliga să fiu, era foarte captivant. Jucătorul X este nolifer pentru că îl obligă GM-ul, altfel nu are nicio şansă să avanseze în joc.

Eu încă aştept să se trezească Bobo la realitate, să vadă că nu mai are la ora de vârf 1.000 de playeri conectaţi pe toate cele 4 servere la un loc, pe când acum 3 ani era bătaie pe slot la ora 20. Stăteam 15 minute frate să pot intra la war, trebuia să intru la 19:30! Pân-am descoperit fast connect, desigur... dar aşa, ca să-ţi faci o idee. Şi RPG2 era full iar RPG3 avea 7-800 de playeri.

Acum că mă gândesc, şi decizia de a deschide un RPG4, deşi RPG3 încă nu era nici măcar aproape de a fi plin în fiecare seară, denotă foamea de bani a lui Bobo. Asta îl costă acum. În loc să ai trei servere foarte puternice, ai patru servere din care două sunt medii iar celelalte două sunt slabe. Ghinion!

Daca tot vorbim de nostalgie.

Il sustin pe BIS. Ca sa intelegeti, eu joc din 2014. Pe atunci GM-ul era simplu si eficient. Eu nu jucam ca sa fac ore sau ca ma impunea regulile serverului, o faceam frate din placere. Ne strangeam 3-4 nabi asa cum eram, urcam intr-un bus, ca pe atunci sa-ti permiti o masina buna trebuia sa muncesti cateva luni, si ne plimbam, faceam spam si glume, uite frate asta era distractie. Nu zic ca am fost cel mai exemplat jucator, la cate sanctiuni am eu... Dar am fost la fel de multe ori nedreptatit, iar asta a contat cel mai mult. Cand stii ca ai dreptate si nu ai de la cine s-o ceri, atunci intelegi ca degeaba ti-ai pierdut timpul. Oricum eu sunt inactiv rau, imi fac orele cu autoclicker-ul, doar ca sa fiu si eu in factiune, ca de altfel nu se poate, uite la asta am ajuns. Si sincer, putin ma mai intereseaza situatia de pe server. E timpul sa intelegeti si voi, unde esti impus sa joci si sa faci un numar obligatoriu de ore, sa devii no-lifer, nu poate fi vorba de distractie si placere.

Tot ce a zis Bis si dyablox e cam adevarat. Sa luam un exemplu eu cu aproape 1400 de ore jucate sunt respins helper din cauza de activitate slaba... Pai stai omule eu mi-am actualizat orele intr-un comentariu mai jos, am vorbit cu cativa oameni si au zis ca e ok, se iau in considerare, ei nu le-au luat si au dat la oameni random o sansa..... Ca m-am luat de gagicile adminilor ca vai se cred mari zici ca te iei de iisus hristos in biserica, ele is un fel de Maica Domnului versiunea sampista. Deci ce sa zic, daca esti mai tare-n clanta si nu-ti place sa fii luat drept prost ca asa vor niste cotei dintr-o conducere anonima si daca le zici frumos calm si usor ca tu nu vrei cearta, dupa incep sa aiba ceva cu tine, sa minta ca i-ai facut prosti si ca ti-ai batut joc de tine doar ca sa se razbune pe tine ca niste copilasi mici. Ca pana la urma daca-i vezi in real i bati de-i omori? Eh aia e partea 2 -a, pisicutele isi cheama dupa satra de tocilari de la facultate si politia si te-au rezolvat. Ce sa zic, mentalitati de copii mici la varste de 16+ cica

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.