eB Robert R Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Nick-ul tau: Robert(r)Server: 2Descrierea bugului: Aveam wanted si am atacat un politist. Si trebuia sa fiu ,,no-drept'' cu wanted 2, dar am primit wanted automat pentru omorare politist.Screenshot(s): https://imgur.com/a/tjPxCEl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 1 minute ago, Robert R said: Aveam wanted si am atacat un politist. Din câte văd în poză nu doar că l-ai atacat, dar l-ai și omorât, deci e normal sa primești wanted 6. Dacă era un video poate reușeam să-mi dau seama mai bine ce vrei să zici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Robert R Posted April 23, 2018 Author Share Posted April 23, 2018 @CedryK YRN Dar cand ataci un politist nu trebuia sa-ti apara in chat ,,Ai pierdut dreptul de predare pentru ca ai atacat un politist''??. Dupa ce l-am atacat, l-am omorat. Oricum, am considerat ca este un bug, si l-am raportat. O seara buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Ai primit wanted de la politist, de asta ai avut wanted 6 in cele din urma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Robert R Posted April 23, 2018 Author Share Posted April 23, 2018 Daca a raspuns @TLG Alin m-am convins. Ma refer ca tu ai experienta in PD. Am facut eu misto de tine? Imi pare rau, daca crezi acest lucru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Nu inteleg, faci misto pe seama mea? Acesta nu este un topic pentru discutii, va rog sa asteptati raspunsul adminului responsabil de aceasta sectiune. O seara buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.