Jump to content

Pilos

v i d i r i c
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Karther said:

Mi s-a zis și mie pe discord să mănânc Pilos să le dau pile.

#offtopic: joci la ionel? că numele tău îmi pare cunoscut.

E un fake, doar l-a copiat, cel adevarat joaca la ionel,

canalu' lui izi fiind https://www.youtube.com/channel/UCzLWLW9HJFxMtfjCYdX0w1Q

Just now, Daniel B said:

E un fake, doar l-a copiat, cel adevarat joaca la ionel,

canalu' lui izi fiind https://www.youtube.com/channel/UCzLWLW9HJFxMtfjCYdX0w1Q

Ba piscot cu un dinte-n **** uitate ca nu-s Easyw0w numele o ramas ca nu pot sa-l schimb acm, in players aici la mine vezi Vidiric.HYENA si Dumnew0w deci ia hai lasa-ma cu fake-urile tale.

2 minutes ago, easyw0w RPG4 said:

Ba piscot cu un dinte-n **** uitate ca nu-s Easyw0w numele o ramas ca nu pot sa-l schimb acm, in players aici la mine vezi Vidiric.HYENA si Dumnew0w deci ia hai lasa-ma cu fake-urile tale.

ai 13 ani ))), inainte aveai numele Easyw0w si erai in S4F, mananci la ... aiurea, rautate mica, vezi ca trebuie sa-ti faci orele pe samp ca la 13 ani n-ai ce sa faci altceva mai bun =)))))))

@Kelton garda cf nu sanctionezi si tu cv

Edited by Daniel B

Just now, Daniel B said:

ai 13 ani ))), inainte aveai numele Easyw0w si erai in S4F, mananci la ... aiurea, rautate mica, vezi ca trebuie sa-ti faci orele pe samp ca la 13 ani n-ai ce sa faci altceva mai bun =)))))))

Dute-ma am 15 ani si tu inventezi :))  Vezi ca ti-ai pierdut inteligenta pe undeva eu spun sa ti-o gasesti.

5 minutes ago, easyw0w RPG4 said:

Dute-ma am 15 ani si tu inventezi :))  Vezi ca ti-ai pierdut inteligenta pe undeva eu spun sa ti-o gasesti.

te invit pe discord 

danielonfire#6982 sa vedem cn are 15 ani

Edited by Daniel B

3 minutes ago, easyw0w RPG4 said:

Satana mai foloseste discord, nu eo.

replici dă copilași care cred că-i amuzant un copil de 5 ani, felicitări unu de 15 ani nu ar da replici atat de idioate, sau probabil ai ceva handicap. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.