Clanin3 Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 (edited) 14 minutes ago, K A Z U T O said: Ai vazut in titlu RPG1. Nu mai stau sa-mi bat capu. Continuati sa radeti la glumele cu banul ramane Suntem o comunitate de SA:MP, Minecraft, CS. În această categorie toți trebuie să râdem de un meme, nu doar cei de pe RPG1. Si nu înțeleg de ce te agiți pentru un hate, te cam frustrezi fără rost. Nu-ți dă nimeni în cap dacă nu faci ceva calumea. Sunt niște critici constructive. Edited May 27, 2018 by AT clanin3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surprized Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 Foarte slab, mai bine sterge asa zisul ''meme'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
666BELLEDELPHINE Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 2 hours ago, AT clanin3 said: Daca e amuzant doar pentru "cei care înțeleg" (maxim 3-4 persoane), atunci de ce a mai postat? esti mai prost ca mine..de ce **** mea s-a facut bgag atunci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 5 minutes ago, F r A N Z said: esti mai prost ca mine..de ce **** mea s-a facut bgag atunci? ca sa se bucure toata comunitatea de un anumit meme, nu doar un grup de persoane, ce e asa greu de inteles? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 26 minutes ago, F r A N Z said: esti mai prost ca mine..de ce **** mea s-a facut bgag atunci? Interesant că tot eu sunt ăla prostul. Pe lângă că nu ești autorul acestui meme, te mai bagi și ca musca-n lapte. Vezi-ți de oala ta. I-am făcut o critică constructiva, nu l-am jignit cu absolut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 Se vede că n-ai nicio treabă cu meme-urile. T/C. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts