R0XANA Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 Nick-ul tau: EvieServer: RPG3Descrierea bugului: Ok deci m-am pus şi eu pe /sleep ca tot omul şi apoi AFK. De fiecare dată cand las jocul în bară şi apoi revin îmi apare că mă reconectează şi că trebuie să pun din nou parola... până văd eu e târziu şi nu pot sta mereu lângă pc să mă tot loghez.. Nici sleep nu pot sta...Screenshot(s): https://imgur.com/a/ky5j1DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 Nu cred ca se poate considera a fi un bug, nu este o problema care sa tina de script. Aceasta problema nu este intampinata la toata lumea. Si eu patesc acelasi lucru noaptea cand las contul pe sleep. Cel mai probabil este din cauza baietilor care dau flood la servere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 Nu exista nici un flood, este din cauza internetului, sau mai rar a serverului. Daca pica netu 1-2 secunde sau mai mult sa-mpu te reconecteaza automat. Eu cateodata imi las contu pe sleep chiar si 24/24 si nu am aceasta problema, plus nu are de ce sa fie bug ca te reconecteaza, e clar ca e de la conexiunea ta catre server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0XANA Posted May 28, 2018 Author Share Posted May 28, 2018 @AT NicFTW știi ce e culmea? e culmea că doar pe samp pățesc asta, de rest netul e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.