Jump to content

Modificari Reguli, Factiuni


Kelton
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, A I M Sidorov said:

???

Update spuneti? ?

Astea sunt decizii luate doar pentru simplul fapt ca nu mai sunt jucatori pe b-zone. Toti pleaca pe alte servere pentru ca acolo sunt anumite lucruri in plus care dau un alt fel de contur jocului, anticheat chiar functionabil si asa mai departe si cat despre renuntarea controalelor impotriva codurilor, de ce ati ales asta acum si nu mult mai devreme? Ce v-a facut cu adevarat sa recurgeti la aceasta idee? Poate va pot raspunde tot eu. Sunt multi in Staff care nu au avut treaba cu Gangurile, se recruteaza multi playeri noi si fara experienta si usor usor ajung sa fie admini doar pentru ca au facut niste puncte la raport, perioada si tot asa dar intrebarea este, stiu macar cu ce se mananca codurile? Multi stau cu codul chiar pe desktop la control si este foarte trist faptul ca adminul care ii controleaza nu are nici cea mai mica idee.

 "Nu toti dintre cei care aveau urme de coduri sau chiar coduri in PC le foloseau pe serverele noastre" Serios? ? Le era rusine sa le foloseasca sau ce? Ce ii oprea sa o faca? Asa cum le folosesc pe alte servere le pot folosi si aici mai ales ca anticheat-ul serverului este 0. Ei folosesc coduri pe alte servere care sunt mult mai bine puse la punct dar pe B-Zone nu o fac ? Toata chestia asta cu renuntarea la controale, banuri si coduri..incercati cumva sa atrageti playerii pe servere prin asta? Am citit mai mult de 3 pagini din comentariile de aici si majoritatea sunt de la playeri care au fost banati si/sau se bucura ca pot da cu codurile acum. #facepalm. 

Si da, este dezinteres din partea adminilor. Se dau reporturi pe playeri care dau cu aimbot-ul si cu Atentat si toate cele si adminii nici macar nu se obosesc sa dea un amarat de /recon iar asta va spun pentru ca este intamplare de acum 2 zile cand unul tragea in paintball pur si simplu in gol si facea kill list, 45 de kill-uri in nici 40 de secunde. Era mai ceva ca in CS 1.6 cu aimbot dar adminii care erau online nu se deranjau. Se ajunge sa dau sms-uri la admini ca sa verifice pe x si y. Mai bine scoateti de tot comanda "/report" ca si asa nu preia nimeni. 

Adminii sunt presati? Ha. Da de unde, nu stiti ce scuze sa mai inventati, sunt coduri foarte greu de gasit dar si usor, usor de observat si foarte greu de observat dar datorita neexperientei adica experienta 0, este normal ca "sunt curati". Si toate aceste lucruri ma fac sa cred ca "ati hotarat" sa renuntati la anumite lucruri doar pentru ca serverele sunt cazute si ca o sa ramaneti pe bune pe 0. Trist pentru ca acum ceva timp era altfel, cu cat mai multe update-uri facute cu atat mai multe buguri, se ingreuna scriptul. 

 

Felicitari! Ati dat verde la coduri ? Nu sunteti in stare sa banati facand teste, sa va vad de acum, aveti ochelari cu detectoare de cheat ??‍♂️

 

PS: Sorry in caz ca sunt greseli de scriere sau exprimare dar sunt sigur ca si chiar daca sunt, tot se intelege ceea ce vreau eu sa spun si sa va transmit.

Codurile s-au folosit, se folosesc si se vor tot folosi cat timp situatia e asa cum e. Eu totusi nu inteleg de ce Kelton a ales sa declare ca nu se mai acorda banuri pentru cheat-uri pe Low, chit ca sunt si admini care stiu sa baneze si codati care joaca cu range/rate mic. Dar controale TW in care, la cea mai mica miscare de mouse, un copil basinos de 14 ani iti da ban doar pentru ca nu-l lasi sa se uite in ce conversatii de Skype vrea el e chiar strigator la cer. Pe comunitati din afara romaniei e 'taboo' sa-i intri omului in PC ca sa-i cauti codu'. Cea mai buna metoda de banat ramane /recon, daca e folosita de oameni care stiu ce e ala cheat si care stiu cum e normal sa traga un jucator. Eu acum daca ma duc pe UG-B, creez un NPC si trag in el cu cod pe low si fara cod se vad incredibil de usor diferentele.

 

2 hours ago, A I M Sidorov said:

 

Da, este satisfactia mai mare mai ales cand te mai si face codat dar dupa cateva zile vezi ca exact acea persoana a luat ban pentru coduri dar deciziile astea sunt prea la extrem duse, parerea mea. 

Parca aveam niste poze cu Zikou care ma facea codat prost si una cu el de 2 zile dupa in care lua ban pentru Norecoil =))GOLDEN

 

Eu unul imi sustin parerea cum ca banurile pentru Aimbot (de orice fel), Norecoil, Ignore Everything, etc. ar trebui marite de la 30 de zile la 90 de zile iar banurile astea sa nu se stearga din log. Daca ai fost interlop si valoros si ai rupt codu, suporti consecintele, nu joci pe alt cont pana-ti dispare logu si il rupi iar. Dar sa nu se mai dea banuri cu motiv Cheats(Aimbot) pentru lucruri de genu sunete din V4, skinuri/HUD din V2, si alte tembelisme. Cheats(Others) sau simplu Cheats. Dupa ce ca faceti ca fraierii reclama la cheat cand mai aveti putin si ii puneti lu piscot ID de skype si discord in paranteze dupa Cheats, mai suntem si nemultumiti ca are tot poporu' cod.

 

2 hours ago, Skullempeng mi se zice said:

Deja o dai in idiotenie, e diferenta intre cod setat si pe 20 si dat pe extream, atata timp cat joaca pe legit si nu-ti fute peretii, nu mai veni sa plangi aici, e buna regula asta, daca vrei sa vii cu argumente contra, vino cu argumente pe care sa le poti sustine.

Mi se pare totusi nesimtire sa joci cu codu' in asa hal de sa-si sparga omul birou' de nervi(referinta la DUMI care a ramas cateva zile fara birou dupa ce a jucat aici si la Ionel pe comunitate). Daca tragi din picioare cum trag eu de pe C pai meriti ban permanent si nuiele peste cur.

 

2 hours ago, Legend Tremendous166 said:

Nu este vina noastră ca unii jucători nu stiu sa execute c-bug ul.. cu timpul se invata. Daca nu ar mai fi c bug, tot ceea ce ține de mafie ar fi trash..

Iti recomand sa joci cateva minute fara sa faci C-Bug si jocul o sa ti se para altfel, stiu face C-Bug, stiu face C-Shot, ambele fara probleme, stiu si sa umplu chatu' adminilor de warning-uri pentru Fast C-Bug si totusi e exponential mai frumos sa vezi cum cineva isi bate joc de tine fara sa faca C-Bug.

 

@Kelton acum ca tot ati renuntat la controale si tipa toata lumea "ACU ISI BAGA TOTI RENKO DE PE NET DA CEI ASTA MAN", nu ar fi mai usor sa reimplementati SAMPCAC ca sa blocheze glumele alea de cheat-uri free de pe net? Chit ca se detecteaza usor, mai bine isi folosesc adminii timpul ala ca sa stranga dovezi cu unu care trebuie banat.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton, i appreciate the efforts you and your team are putting in order to try and improve the server and help it get through the problems and the bad reputation it has right now.

However, how can you give up Testing people for cheats, you can't take such a decision, without finding another methode, such as changing ur hosters and scripters, and get urself a useful Anti cheat system such as other servers are using (Nephrite), with this decision players now will be able to download illegal mods (like wallhack) with no more fear. I've been an admin, and i can tell spending 2 hours daily minimum reconning players on wars trying to knw if they're cheating or not is not only a difficult task but also tiring and borthing, and brings nothing but more hate to admins such as pressure.

i my self can be one of the most players in this community who's been waiting from years for you and ur team to find a relative way to get ride of cheats once and for all ( how can 1 guy 'phenemz0r' mess up such a huge community with 1 cheat that more than 1k players are using.) 

Good luck, we'll stick up with you. 

 

Edited by South WaeL BeLhaJ
Link to comment
Share on other sites

@Kelton interdictiile alea handicapate, cand le scoatem si noi? Mai stam a 3-a parte din luna sa expire o regula vai de ea? Reduce-le frate la o luna pe RPG1-2, si 30 de zile pe 3-4.. Ca eu personal trebuie sa stau cu interdictie din cauza unei decizie proasta de a ta de a ii permite unui admin sa ma baneze pentru 6GB stersi la TW, uau.

Link to comment
Share on other sites

AM INTRAT PE ACEASTA PAGINA DOAR SA SPUN R.I.P XXXTENTACION, SCENARIUL 2PAC SE REPETA
R.I.P

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Octavian Mexico said:

N ai ba ce sa le faci. Azi il banezi, maine e inapoi. Cea mai mare prostie a fost stergerea sanctiunilor, si uite asa au ajuns fostii banati pentru coduri in functii de lider(Snr, Beyond, phax, etc). Si prin astfel de lideri s a ajuns sa se bage codatii pe banda rulanta in ganguri, fiind aparati de lideri. Eu am explicat de 100 de ori idea mea cu reapingerea oricarui jucator cu urme de cod si 9 lideri de gang cu intentii curate.

Esti prea prost.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Jackus zis va bag in HQ said:

Esti prea prost.

Daca nu-ti trimiteam pe wapp cat e de prost nu stiai =)) kodat prost ce esti

 

Referitor la update, exista parti bune si parti proaste, macar acum nu mai sunt nevoit sa filmez orice cacat si orice faza cand dau mai bine de frica ca iau bann =)) 

Link to comment
Share on other sites

Just now, CRistian din ZEW said:

Daca nu-ti trimiteam pe wapp cat e de prost nu stiai =)) kodat prost ce esti

 

Referitor la update, exista parti bune si parti proaste, macar acum nu mai sunt nevoit sa filmez orice cacat si orice faza cand dau mai bine de frica ca iau bann =)) 

Logic coaie, vin toti pasnicii sa-si dea cu parerea despre coduri. Bai astia, stati drecu in taxi ca nu va vad locul pe turf, mai ales lui Tavy asta. V ati gasit voi sa comentati de coduri, nu degeaba 70% din staff dau ban uri aiurea ca habar n au ce e ala un cod, ca si voi, patetic.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Legend Tremendous166 said:

Nu este vina noastră ca unii jucători nu stiu sa execute c-bug ul.. cu timpul se invata. Daca nu ar mai fi c bug, tot ceea ce ține de mafie ar fi trash..

presupun ca joci din 2017 :))

mafiile erau mult mai placute fara c-bug, de sute de ori

Link to comment
Share on other sites

@Kelton am o idee daca imi permiti sa o zic. Se poate baga un sistem in jail ca la fiecare deschidere de celule acestia sa poata sapa in curte dupa gold si sa se dea intre 1-5 gold ? Asa ar avea si membrii nostrii raport facut mult mai usor + ca toti s-ar inghesuii la gold si ar fi in permanenta lista de wanted plina. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Octavian Mexico said:

N ai ba ce sa le faci. Azi il banezi, maine e inapoi. Cea mai mare prostie a fost stergerea sanctiunilor, si uite asa au ajuns fostii banati pentru coduri in functii de lider(Snr, Beyond, phax, etc). Si prin astfel de lideri s a ajuns sa se bage codatii pe banda rulanta in ganguri, fiind aparati de lideri. Eu am explicat de 100 de ori idea mea cu reapingerea oricarui jucator cu urme de cod si 9 lideri de gang cu intentii curate.

Esti prea limitat si redus amice, tu nu te auzi niciodata cat de penibil esti? In locul tau taceam naibii din gura stiind cat de idiot sunt... Te autocaracterizezi drept un om matur si cu capul pe umeri dar tot ceea ce zici demonstreaza fix contrariul, mergi pe premiza ca daca un jucator a fost banat de catre un admin acum 100 de ani asta inseamna ca 100% acel jucator foloseste coduri :)) OMULE TU NU AI HABAR DE CATE ORI ADMINII AU GRESIT SI VOR GRESI, ai fost toata viata ta pe jocul asta un nimeni care nu a iesit din propriul HQ decat la mila altora maxim (chiar daca pot spune aproape sigur ca nici asta nu s-a intamplat) si ce sa faci, ai ramas cu sechele. Nu mai vorbi in necunostinta de cauza, ca Beyond, phax, snr si cine mai spui tu cu IQ-ul tau de o singura cifra trageau in acelasi fel si jucau in general aproape la fel si acum 2-3 ani cand nu existau toate codurile astea pe care le stie toata lumea. Esti un virus pentru aceasta comunitate, dezinfecteaza-te de aici sau macar tineti gura ca miroase urat serios...

Link to comment
Share on other sites

Se vede ca se zbate Kelton impreuna cu staff-ul sa mai creasca numarul de jucatori, insa e putin probabil, cu tot cu deschiderea Jade si toate celelalte pe care le stim cu totii. Oricum, feliciari Kelton, esti un om de baza si un Owner de treaba. Stima!

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Edward Simalau said:

Se vede ca se zbate Kelton impreuna cu staff-ul sa mai creasca numarul de jucatori, insa e putin probabil, cu tot cu deschiderea Jade si toate celelalte pe care le stim cu totii. Oricum, feliciari Kelton, esti un om de baza si un Owner de treaba. Stima!

Vezi ca deja ai buzele maro...

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Octavian Mexico said:

@A I M Sidorov

Total de acord :)) Ca jucatori vechi stim amandoi adevarul acela mare. Eu am renuntat la idea de a mai bana pe cineva, pentru ca oricum in 3 zile e inapoi in gang si rupe codul din nou. Ma rezum doar la a freca codatii cu "adevarul" si sa i vad cum sufera :D Aceasta este situatia, jucam de distractie. Si oricum satisfactia e mai mare atunci cand le-o dai si defapt sti ca ei au cod :)) 

 

Analfabet detectat, pune mana pe o carte de romana. 

 

On 6/18/2018 at 3:22 PM, BIS aka OldNab said:

În privinţa gangurilor, eu văd doar două soluţii:

 

1. Păstrăm sistemul actual, dar legalizăm toate codurile, ca toţi să pornească cu şansă egală.

2. Schimbăm sistemul şi scoatem warurile. Gangurile ar trebui să îşi câştige influenţa pe turf altfel: vânzarea de droguri, arme, şi astea pe parcursul întregii zile (mă rog, într-o perioadă prestabilită, gen 8-22 sau ceva de genul ăsta). La finalul zilei, cine a vândut mai mult câştigă/îşi menţine turful. Asta ar însemna scoaterea warurilor, din moment ce oricum nu mai e amuzant pentru un jucător curat (şi asta de vreo 3 ani încoace) să meargă la war, ştiind că oricum nu va putea face faţă împotriva codaţilor. Aşa aţi veni şi cu ceva nou faţă de restul serverelor, şi aţi ţine şi membrii de ganguri ocupaţi o zi întreagă, nu doar două ore pe zi.

 

Pasnic detectat, hai sa-i punem pe mafioti sa stea 4 ore pe zi ca sa-si vanda arme si sa faca /work la arms si la drugs si noi ne jucam in News Reporters, foarte inteligent. 

Hai sa legalizam toate codurile, doar suntem server de testing, nu RPG.

 

23 hours ago, South Clanin3 said:

Ați luat o decizie foarte bună în legătură cu noile reguli implementate. Se pare că perioada "grea" a comunității se va sfârși în curând.

 

Si perioada de pupat in fund cand se va sfarsi?

 

 

ON-TOPIC - Nu cred ca aceste modificari vor avea mare impact asupra cresterii numarului de jucatori, voi trebuie sa va axati pe Wars, ala e cel mai frumos sistem, sistemul care v-a adus multi jucatori, jucatori pe care i-ati pierdut in ultimii 2 ani din cauza banurilor repetate pe motive puerile si dovezi interpretabile. Asta era timpul perfect pentru banurile aiurite care s-au dat in 2017 si 2016 jucatorilor curati, cumva si voi i-ati facut sa nu mai joace curat pe cei care inainte jucau, este un cerc vicios. Eu mi-as dori sa revina B-ZONE unde a fost pentru ca este serverul pe care am crescut. V-as sfatui sa faceti o fuziune intre RPG3 si RPG4 si sa realegeti STAFF acolo, bineinteles ca STAFF-ul actual de pe 3 si de pe 4 nu va fi multumit, dar asta e cea mai buna metoda sa se inmulteasca numarul de jucatori. Cu o floare nu se face primavara, dar daca chiar vreti sa faceti ceva si sa readuceti B-ZONE unde a fost, o puteti face doar prin schimbari radicale, nu prin cateva reguli mentionate mai sus. 

 

@Kelton

Link to comment
Share on other sites

Just now, PhaXSilentTSA said:

Si perioada de pupat in fund cand se va sfarsi?

Pupincurist? Băiete, cele mai multe ban-uri, cel puțin pe RPG4, au fost date pentru luarea jucătorilor la teste TW. Foarte mulți jucători luau ban pentru renko în OSF, pentru alte cheat-uri pe care nici nu le folosesc pe server sau chiar pentru cheats.tw în history pe un browser. Informează-te înainte sa ne faci "pupincuristi".

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, PhaXSilentTSA said:

 

Analfabet detectat, pune mana pe o carte de romana. 

 

 

Pasnic detectat, hai sa-i punem pe mafioti sa stea 4 ore pe zi ca sa-si vanda arme si sa faca /work la arms si la drugs si noi ne jucam in News Reporters, foarte inteligent. 

Hai sa legalizam toate codurile, doar suntem server de testing, nu RPG.

 

 

Si perioada de pupat in fund cand se va sfarsi?

 

 

ON-TOPIC - Nu cred ca aceste modificari vor avea mare impact asupra cresterii numarului de jucatori, voi trebuie sa va axati pe Wars, ala e cel mai frumos sistem, sistemul care v-a adus multi jucatori, jucatori pe care i-ati pierdut in ultimii 2 ani din cauza banurilor repetate pe motive puerile si dovezi interpretabile. Asta era timpul perfect pentru banurile aiurite care s-au dat in 2017 si 2016 jucatorilor curati, cumva si voi i-ati facut sa nu mai joace curat pe cei care inainte jucau, este un cerc vicios. Eu mi-as dori sa revina B-ZONE unde a fost pentru ca este serverul pe care am crescut. V-as sfatui sa faceti o fuziune intre RPG3 si RPG4 si sa realegeti STAFF acolo, bineinteles ca STAFF-ul actual de pe 3 si de pe 4 nu va fi multumit, dar asta e cea mai buna metoda sa se inmulteasca numarul de jucatori. Cu o floare nu se face primavara, dar daca chiar vreti sa faceti ceva si sa readuceti B-ZONE unde a fost, o puteti face doar prin schimbari radicale, nu prin cateva reguli mentionate mai sus. 

 

@Kelton

Normal ca nu am fi de acord...pana la urma fiecare dintre noi am muncit destul de mult sa ajungem aici si ar fi nedrept sa ni se duca toata munca pe apa sambetei si nu cred ca asta ar duce la cresterea numarului de jucatori, dar iti respect parerea :)  

 

 

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, South Clanin3 said:

Pupincurist? Băiete, cele mai multe ban-uri, cel puțin pe RPG4, au fost date pentru luarea jucătorilor la teste TW. Foarte mulți jucători luau ban pentru renko în OSF, pentru alte cheat-uri pe care nici nu le folosesc pe server sau chiar pentru cheats.tw în history pe un browser. Informează-te înainte sa ne faci "pupincuristi".

Boss, fax are 5 ani de mafii, tu esti intr o factiune cu defend pe hq in fiecare zi si ti dai cu parerea, el se afla printre cei care stiu ce zic. Renko ul despre care spui tu e usor de banat din spec, daca e folosit, astfel daca mie mi se scoală sa intru pe sv ala de pletosi si sa dau cu renko de pe net dupa ce aseara m am facut muie o pot face fara a fi afectat pe b zone.  Si in legatura cu 'pupincuristi'. 50% din jucatorii B-Zone pot fi catalogati ca si sclavi. Din cauza "lor" s au adaugat atatea update uri tampite, care au retras generatii de oameni care stiau ce i aia caterinca si au adus specimene cu 300 ore pe luna. 

6 minutes ago, South Shaq said:

Normal ca nu am fi de acord...pana la urma fiecare dintre noi am muncit destul de mult sa ajungem aici si ar fi nedrept sa ni se duca toata munca pe apa sambetei si nu cred ca asta ar duce la cresterea numarului de jucatori, dar iti respect parerea :)  

 

 

Fara suparare dar cred ca mi ar pasa mai mult de un 10 la religie decat de o functie pe sv alea pt ca bate vantu' p-acolo.

Link to comment
Share on other sites

Usurel baieti. Sunt adminii prea presati, a? In 2015, de-abia ma apucasem de server, aveam numele COSCIUG si am dat si eu un rob pe sistemu ala vechi. Habar nu aveam cu ce se mananca samp-ul, nu stiam de coduri, cum se instaleaza si alte chestii. Omor un cop cu MP5-ul de la distanta de maxim 2 metri si in a 2a secunda, poc BAN de la Draco. Nu stiam ca pot face o cerere de unban si am stat o luna cu contul banat ca sa faca si Draco un punct la raport, profitand de faptul ca sunt incepator. Majoritatea adminilor nu au avut cel putin o mafie si baneaza pe unii care nu joaca cu cod, iar pe aia care joaca cu cod ii lasa in pace. Va mirati de ce va pleaca playerii.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.