Kelton Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 (edited) 13 hours ago, South Alex FinantzBank said: Și cu asta tot ksenon e mai bun, până la urmă și înainte să vină fnz existau anumite probleme doar foarte rare, nu ca acum, niciun update fara o săptămână plină de probleme. Meme-ul nu e chiar amuzant, mai tare reflectă situația prin care a ajuns să treacă b-zone din cauza conducerii minunate care nu știe să aprecieze jucătorii și ia doar hotărâri greșite. Conducerea asta minunată ți-a returnat ție vehiculele când ți s-a spart contul din propria ta prostie. Când e omul bun cu voi e cel mai tare. Când nu vrea să vă mai ajute e cel mau rău. Mentalitate de copil... PS: Dacă erai pe o altă comunitate mai primeai și un șut în fund pe lângă faptul că nu te ajuta nimeni. Edited July 25, 2018 by Kelton 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu 50inBRAND Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Si cu buguri, FnZ tot mai sus de ksenon e Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Al 3-lea meme în 48 de ore pe care-l văd tot pe această temă. Total neamuzant ca primele 2, un simplu screenshot sunt de părere că nu poate fi considerat meme, cel puțin nu acesta, nu văd absolut nimic amuzant, și posibil chiar și cel ce a postat nu a fost chiar atât de dat pe spate după un mesaj cu "vr lektii". Dar văd că ușor, ușor intenția de a face lumea să zâmbească măcar printr-un meme pe aici se transformă ușor în lipsă de atenție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Ce dur Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM HoruS Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Ba nuj ce sa zic, pur și simplu nu vad ce este amuzant, nu îi cunosc pe niciunul personal cel puțin eu nu mi-aș permite glume asupra lor. Și voi ziceți că fnz poate lua lecții de la ksenon, ba frățiorii mei, de ce noi avem un gamemode mai bun decât a făcut ksenon, ksenon a făcut doar sa copieze un gamemode și să-l modifice cat de cat, cum puteți observa le-au mai scăzut din playeri, s-au trezit și ei la realitate, am făcut și eu puțină caterincă pe seama bug-urilor dar totul are o limita, @Kelton +1, ai spus exact ce trebuia. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaryMihai10RPG2 Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 (edited) Alta data nu te mai lua de persoane aiurea cum faci tu de obicei, stai in banca ta Edited July 28, 2018 by Roby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts