Fabiskh Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 daca se decide cineva ca doreste skinurile cu big bear pe 5 culori, sa-mi spuna. @Razvanica 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odion Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 :000 Nush csz, ma crezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 (edited) huh..... au mancat un gram de marijuana facute din doua grame de droguri Edited July 25, 2018 by Crack exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Şi duma este...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 N am inteles o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu 50inBRAND Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Hai ca nu sunt asa grasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allexandru. Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Hahahahahah ciam mai raz babaaaaa mor ma cei de amuzant doamne stergeti dracului sectiunea B-GAG ca majoritatea is retardati sau faceti in asa fel sa nu aiba nimeni acces sa posteze, numa moderatoru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.seTup. Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 :)))))))) ce e ma cu videoul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 WTF ba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 2 hours ago, Machinegewehr 45 said: Hahahahahah ciam mai raz babaaaaa mor ma cei de amuzant doamne stergeti dracului sectiunea B-GAG ca majoritatea is retardati sau faceti in asa fel sa nu aiba nimeni acces sa posteze, numa moderatoru retardat esti tu ca in 2018 ai ramas blocat in 1945 cu razboaiele offtopic am incercat sa reproduc niste meme-uri, dar pe bz nu prea prinde, mai bine nu mai fac aici, cer t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepaFANTASTIK Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 A fost ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Narcis. Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Wow...ce mijto...smr de nu...chiar imi place.. De ce nu te faci comediant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Ah, e ok, am și eu skinul ăla însă nu-mi place să-l port știind că în real life am 55 KG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 On 7/25/2018 at 8:22 PM, FabiShunk PDB said: retardat esti tu ca in 2018 ai ramas blocat in 1945 cu razboaiele offtopic am incercat sa reproduc niste meme-uri, dar pe bz nu prea prinde, mai bine nu mai fac aici, cer t/c Ma pasioneaza istoria si militaria. Probleme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM HoruS Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 On 25.07.2018 at 5:34 PM, Machinegewehr 45 said: Hahahahahah ciam mai raz babaaaaa mor ma cei de amuzant doamne stergeti dracului sectiunea B-GAG ca majoritatea is retardati sau faceti in asa fel sa nu aiba nimeni acces sa posteze, numa moderatoru Aici ai dreptate, frate cine nu se pricepe sa nu se bage, pur și simplu vânează post-uri pe forum. Acum sa revenim la meme, este neamuzant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted July 26, 2018 Author Share Posted July 26, 2018 38 minutes ago, BogdanLEGEND said: Aici ai dreptate, frate cine nu se pricepe sa nu se bage, pur și simplu vânează post-uri pe forum. Acum sa revenim la meme, este neamuzant. "pur si simplu vaneaza posturi" daca noi nu puneam meme-uri tu nu mai aveai acum unde sa pui acel post de +1 daca nu observi cu "slab" ^^ "cine nu se pricepe sa nu se bage" ai parut foarte prost cand ai spus chestia asta si ca ai comentat doar ca sa te afli in treaba, din 3 meme-uri, 2 au fost foarte apreciate si cred ca asta ar fi normal la fiecare persoana care ar pune cateva meme-uri pe pagina. 48 minutes ago, Machinegewehr 45 said: Ma pasioneaza istoria si militaria. Probleme? si pe mine ma pasioneaza istoria dar nu prea se vede ca-s retardat daca n-ai observat pana acum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 E okay. Bravo. +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM HoruS Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 51 minutes ago, FabiShunk PDB said: "pur si simplu vaneaza posturi" daca noi nu puneam meme-uri tu nu mai aveai acum unde sa pui acel post de +1 daca nu observi cu "slab" ^^ "cine nu se pricepe sa nu se bage" ai parut foarte prost cand ai spus chestia asta si ca ai comentat doar ca sa te afli in treaba, din 3 meme-uri, 2 au fost foarte apreciate si cred ca asta ar fi normal la fiecare persoana care ar pune cateva meme-uri pe pagina. si pe mine ma pasioneaza istoria dar nu prea se vede ca-s retardat daca n-ai observat pana acum Ba, știi care e faza? Eu nu stau sa te urmăresc pe tine să vad cate meme-uri îți ies, am afirmat "cine nu se pricepe sa nu se bage", daca te-ai simțit e alta chestie. Și apropo comentez unde vreau eu, de ce? Pentru că-mi permit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted July 26, 2018 Author Share Posted July 26, 2018 46 minutes ago, BogdanLEGEND said: Ba, știi care e faza? Eu nu stau sa te urmăresc pe tine să vad cate meme-uri îți ies, am afirmat "cine nu se pricepe sa nu se bage", daca te-ai simțit e alta chestie. Și apropo comentez unde vreau eu, de ce? Pentru că-mi permit. esti patetic, nu te-a intrebat nimeni daca ma urmaresti si nici nu are logica ce spui tu ai probleme de logica daca tu ataci argumente fara contra-argumente stabile, p.s replicile pentru ca-mi permit mai sunt folosite de tigani in 2018, dar tu prinzi mondialul din 2002 si taraf tv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 8 hours ago, FabiShunk PDB said: "pur si simplu vaneaza posturi" daca noi nu puneam meme-uri tu nu mai aveai acum unde sa pui acel post de +1 daca nu observi cu "slab" ^^ "cine nu se pricepe sa nu se bage" ai parut foarte prost cand ai spus chestia asta si ca ai comentat doar ca sa te afli in treaba, din 3 meme-uri, 2 au fost foarte apreciate si cred ca asta ar fi normal la fiecare persoana care ar pune cateva meme-uri pe pagina. si pe mine ma pasioneaza istoria dar nu prea se vede ca-s retardat daca n-ai observat pana acum Vezi pe cine faci retardat, copil copac. Iesi in pastele tau afara Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM HoruS Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 10 hours ago, FabiShunk PDB said: esti patetic, nu te-a intrebat nimeni daca ma urmaresti si nici nu are logica ce spui tu ai probleme de logica daca tu ataci argumente fara contra-argumente stabile, p.s replicile pentru ca-mi permit mai sunt folosite de tigani in 2018, dar tu prinzi mondialul din 2002 si taraf tv Ba, știi care e treaba? Patetică o faci pe ma-ta. Nu-mi pasă dacă mă faci tigan, nu-s rasit, tot om mă consider. Bun, și la chestia cu urmăritul, te umflai tu in pene că ultimul prost, nu că n-ai fi, că ți-au ieșit 2 meme și unul nu, de unde ai vrea să știu eu? Ți-am explicat pur și simplu că nu te urmăresc, și nu mai veni tu cu comentarii aiurea pe aici că mai mult decât să te faci de ras nu se întâmplă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 (edited) 58 minutes ago, BogdanLEGEND said: Ba, știi care e treaba? Patetică o faci pe ma-ta. Nu-mi pasă dacă mă faci tigan, nu-s rasit, tot om mă consider. Bun, și la chestia cu urmăritul, te umflai tu in pene că ultimul prost, nu că n-ai fi, că ți-au ieșit 2 meme și unul nu, de unde ai vrea să știu eu? Ți-am explicat pur și simplu că nu te urmăresc, și nu mai veni tu cu comentarii aiurea pe aici că mai mult decât să te faci de ras nu se întâmplă. bai macho man, termina-te cu replici de tigani ca nu-ti iese, apropo, imi place de tine ca te fac tigan desi am spus doar ca ai replici de tigan sincer daca stiam ca esti de acea etnie nu mai ziceam nimic doar ca sa nu te simti prost, si daca eu ma fac de ras tu ai la signature un citat dat de tine in care arati si altora cat de inapt esti. "vror" e ok, te iert de data asta te inteleg, esti dj la radio legends e normal sa faci greseli si pun pariu ca vei ataca chestia asta cu o replica de ce iti pasa tie daca sunt dj? pentru ca mai mult nu te duce si nu poti suporta adevarul ca vorbesti doar ca sa te afli in treaba Edited July 27, 2018 by FabiShunk PDB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts