Jump to content

Windows 10- Problema torrent

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am vrut să descarc torrent.ul pentru a putea descarcă de pe Filelist niște filme, dar cand il instalez îmi apare o eroare si ma dispera.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De vreo săptămână.

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video:  https://imgur.com/a/vFDcrMl
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am gasit nicio soluție pe google. Imi apar alte chestii mie. Ca de exemplu: Torrent.ul nu mai descarcă fisiere.

Edited by Fernando Rotaru

On 7/31/2018 at 11:53 PM, Fernando Rotaru said:

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am vrut să descarc torrent.ul pentru a putea descarcă de pe Filelist niște filme, dar cand il instalez îmi apare o eroare si ma dispera.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De vreo săptămână.

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video:  https://imgur.com/a/vFDcrMl
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am gasit nicio soluție pe google. Imi apar alte chestii mie. Ca de exemplu: Torrent.ul nu mai descarcă fisiere.

Ai incercat sa deschizi instalarea cu run as administrator?

@Ocaust vad ca s.a rezolvat de la sine pana la urma. Am instalat o versiune mai veche de torrent si acum merge. Cat de cat. La unele descărcări îmi spune "element not found" ma rog. Oricum merci de ajutor?

8 hours ago, Fernando Rotaru said:

@Ocaust vad ca s.a rezolvat de la sine pana la urma. Am instalat o versiune mai veche de torrent si acum merge. Cat de cat. La unele descărcări îmi spune "element not found" ma rog. Oricum merci de ajutor?

Ma bucur ca ai rezolvat, te mai astept pe aici daca ai probleme

5 hours ago, Roby said:

Trebuia sa dai "run as administrator", nu trebuie sa iei alta versiune

Pentru postul tau primesti un avertisment verbal, nu stiu cum e pe la categoriile pe care le moderezi, dar in sectiunea asta nu se repeta raspunsul de 2 ori in acelasi topic mai ales cand problema e si rezolvata.

• Ocaust locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.