NarcisZEW Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Nick-ul tau : NarcisKNZServer : rpg2.b-zone.roDescrierea bugului : Salutare , dupa cum vedeti am deschis o cutie "RED" , la premiu a picat pe culoare "RED" si trebuia sa primesc 30 zile cp , dar am primit o zi.Screenshot(s) : https://imgur.com/a/zx2loAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juvinho Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Nu stiu cum ai deschis tu 2 cutii in mai putin de 30 de secunde. Ori le ai pe photoshop or cu tp-ul. Una din doua, Kelton poate sa se uite peste log-uri si iti da zilele de cp, daca e cazul. Eu nu am intampinat buguri din astea cand am deschis cutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Daca deschizi cutiile abuzand de bugul de la interfata si nu te duci la fiecare cutie in parte asa cum e facut sistemul o sa primesti premiu aiurea. Du-te frumos la fiecare cutie in parte si vei primi ce premiu trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.